Vilka är de olika Trumpet Tillbehör?

December 21

Trumpet tillbehör allt från tystnar till skyddsåtgärder spelning påsar till munstycken. En spelning väska eller hård väska kan erbjuda skydd mot smuts och skador, samtidigt som den ger ett bekvämt sätt att transportera instrumentet. De flesta spelare också egna trumpet tillbehör för rengöring, såsom polerdukar. Dessutom trumpet underhållssatser är till hjälp för att hålla en trumpet fungerar bra. För att lagra en trumpet i vertikalt läge, är en trumpet monter ofta att föredra.

Många musikaffärer säljer ett brett utbud av tillbehör för brassinstrument. Trumpet tillbehör av alla slag kan också köpas på nätet. En nybörjare som lär sig spela trumpet kan dra nytta av utbildnings tillbehör som lär grunderna i trumpetspel.

En populär accessoar och lärande verktyg är en musik bok. En guide till trumpeter kan beskriva i detalj hur instrumentet är konstruerat och funktionen hos olika delar. Denna typ av bok innehåller normalt diagram och bilder också. Vissa böcker kan lära nybörjare hur man spelar trumpet, med steg-för-steg-instruktioner.

Andra populära trumpet tillbehör är musiklektioner på DVD (DVD-skivor), eller en CD-skiva (CD) som innehåller musikaliska val utförs på trumpet. En instruktions-DVD kan vara till stor hjälp för dem att lära sig spela trumpet, eftersom det i allmänhet kommer att erbjuda flera lärdomar som kan dras vid en bekvämlighet.

Ett munstycke anses vara en av de viktigaste trumpet tillbehör. Trumpet munstycken finns i olika storlekar och stilar. Djupet av munstycket koppen kan påverka tonen i en trumpet, och djupare koppar producerar i allmänhet en djupare ton. De flesta trumpet språkrör kräver användning av en mässingsadapter för att säkerställa en exakt passform. De adaptrar och språkrör är oftast säljs separat.

En annan trumpet tillbehör känd som en mottagare ring ibland används av musiker. När den placeras runt mottagaren av trumpet, kommer mottagaren ringen producerar ett djupt ljud som trumpet spelas. Vissa spelare tror vikten av ringen tenderar att ändra ton dramatiskt.

Underhållssatser är viktiga trumpet tillbehör enligt dessa kit att hålla ett instrument fungerar väl och spela felfritt. Många underhållssatser inkluderar något som kallas ventilolja, som vanligtvis kommer i en tub. Ventilolja används på ventilerna i en trumpet att hålla det oljad och spelar smidigt. Generellt är bara några droppar som används på trumpet ventilerna med några veckor som en del av rutinunderhåll.