Vad bör jag tänka när man köper en mikrofon?

April 11

När det gäller att köpa mikrofoner, det finns en viss grundläggande kompetens som bör användas. Här är de tre viktigaste sakerna att tänka på när man köper en mikrofon av något slag.

En av de första saker att tänka på när man köper en mikrofon är den typ av användning som kommer att uppstå av mikrofonen. Inte alla mikrofoner är gjorda för användning i en mängd olika situationer. Till exempel finns det en stor skillnad mellan köp av mikes som kommer att användas i en säker miljö, till exempel en ljudisolerade rum, och de som är avsedda för användning på en konsertscen. Köp förstå hur mikrofonen kommer att vara anställd, är det lättare att fokusera på rätt typer av mikrofoner och inte slösa tid att titta på modeller som inte kommer att prestera bra i den situationen.

Därefter bestäms vilken nivå av ljudkvaliteten blir acceptabelt för din nya mike. Kolla medbudgetförordningför frekvensrespons och tydligheten i transmissionen när man köper en mikrofon. Om det alls är möjligt köra ett snabbt test med en demonstrationsmodell, och se till att enheten kommer att göra vad du behöver det för att göra i vägen för ljud fånga och transmission. Om kvalitetsnivån inte är tillräcklig för dina ändamål, så kolla in andra märken.

En tredje faktor att tänka på när man köper en mikrofon är hur kompatibel den nya mikrofonen kommer att vara med din befintliga utrustning. Även om du kan hitta ett varumärke och produkt som är bara bra, det finns ingen mening med att köpa en mikrofon som inte lätt kan miked till den ljudutrustning som du redan har i handen. Även om det finns adaptrar som du kan plocka upp, kan det vara en god idé att köpa en mikrofon som är färdiga att interagera med dina komponenter.

Det som är bra är att många typer av mikrofoner är inte så dyrt. Det innebär att du kan hitta enheter som fungerar bra i nästan alla situationer utan att lägga ut en massa pengar. I allmänhet kommer grundläggande mikrofoner som kommer att arbeta med från hyllan brännare startar i intervallet på $ 25,00 $ (USD). Även mikrofoner som är avsedda att användas med stadium arbete kan köpas för mindre än $ 300,00 USD och ändå få pålitlig kvalitet och prestanda. Eftersom priserna är så rimligt, kanske du vill överväga möjligheten att täcka dina baser, genom att köpa en mikrofon för användning nu, och sedan en andra en att hålla i handen för oväntade nödsituationer.

  • Om du bara vill ha en enkel dator mikrofon för röstchattar eller videokonferenser, kommer en stationär mikrofon gör.
  • En mikrofon.