Vad är Brigham Tea?

January 12

Brigham te är officiellt känd som ephedra viridis eller ephedra nevadensis, och itâ € s också kallats Mormon te. Det är en växt som ofta finns i den sydvästra delen av USA, och det är allmänt används för att brygga en sorts örtte. Detta te är påstods ha starka medicinska egenskaper, men vissa forskare ifrågasätter vissa av dessa effekter. Den har en lång historia av att användas i naturläkemedel går hela vägen tillbaka till de tidiga indianer och fortsätter igenom den initiala bosättningen i väst av européer. Det har använts som en respiratorisk botemedel, ett antiseptikum för sår, och som ett skydd mot veneriska sjukdomar såsom syfilis.

När människor använder Brigham te som ett naturläkemedel, de i allmänhet koka några av örten i vatten för att extrahera essensen. Enligt många har detta en något bitter smak, men det är möjligt att vänja sig vid smaken, och vissa människor ens dricka det för njutning. Det finns i allmänhet olika koncentrationer av ört som används för att behandla olika saker. I de flesta fall är det tas oralt, men det används också i kataplasmer.

Människor som gynnar medicinsk användning av Brigham te hävdar generellt att anläggningen innehåller efedrin, vilket är ett farmaceutiskt medel som används i många läkemedel. Ephedra är ett stimulerande som också har förmågan att tygla blodkärl. Det används ofta som behandling för tryck över bröstet, tillsammans med användningar specifikt relaterade till dess stimulerande effekter.

Det är ostridigt att Brigham te är en medlem av ephedra familjen av växter, men det finns en viss tvist om de aktiva ingredienserna den innehåller. Den faktiska ephedra kemiska canâ € t extraheras från de flesta nordamerikanska fabriker i ephedra familjen, och många vetenskapliga forskare hävdar att Brigham te är inte annorlunda i detta avseende. I själva verket kommer många experter bara erkänna anläggningens användbarhet som ett diuretikum och allmänt avfärda andra rapporterade fördelar som ett exempel på placeboeffekten.

I tider av det gamla väst, mormon där särskilt i samband med användning av Brigham te, vilket är hur drycken fick sitt namn. Den användes också av många andra människor från alla samhällsskikt i hela området. Till exempel, ibland Brigham te hålls i lobbyn områdena bordeller, där kunderna skulle konsumera det som en skyddsåtgärd mot olika könssjukdomar. Den primära användningen av te var att lugna hosta och andningsproblem.

  • Brigham te är ett örtte påstås ha starka medicinska egenskaper.
  • Brigham te kan användas för att förhindra hosta.