Vad är en Paint By Number Kit?

April 16

En färg i antal kit hjälper ta trycket av målningen genom att tillhandahålla en detaljerad ram för blivande konstnär. Kitet innehåller en förtryckt design som ska fyllas i med den medföljande färgen set och penslar. Lite färg i antal kit kan fyllas i på mindre än en timme, medan andra är betydligt mer omfattande projekt.

Principen om en färg i antal kit liknar en childâ € s målarbok och infördes först på 1950-talet av Max Klein, som ritade det för Palmer Paint Company. Emellertid kan själva idén vara mycket äldre. Det finns bevis som tyder på att Michelangelo delas nummer till specifika områden på taket i Sixtinska kapellet för att låta sina assistenter att lättare fylla i designen.

Måla med siffersatser för såväl barn som vuxna. Kits för barn kräver normalt färre färger och mindre detaljarbete än målningar som är avsedda för vuxna artister. Måla med nummer byggsatser för barn är också mindre i storlek än en vuxen färg i antal kit och tenderar att använda lägre kvalitet pigment i färgen.

Djur och landskap är de mest populära designmöjligheter för denna typ av konstprojekt, men du kan hitta en färg i antal kit som passar nästan alla smakriktningar. Vissa satser producerar tavlor med ett mycket naturtroget utseende, medan andra har mönster som är mer abstrakt karaktär. Det finns också ett antal säsongs färg genom nummer kit som är starkt marknadsförs som bra julklapp idéer.

Den mest populära typen av färg i antal kit använder akrylfärg, även om oljemålning och akvarell kit finns också. Men en akvarell målar i antal kit vanligtvis inte har siffrorna tryckta direkt på designen. Eftersom akvareller är transparenta, måste målaren följ anvisningarna som skrivs ut på en separat häfte för att komplettera bilden.

Även om de flesta måla efter nummer kit använder en tryckt konst gäller utformning, är duk kit blir allt mer populärt. En duk måla efter nummer kit kan du skapa prisvärda väggkonst för alla rum i ditt hem. Istället för målning på en plan ombord, du € re slutföra en design på en sträckt duk som enkelt kan visas när du är klar.

Måla med nummer kit kan köpas från de flesta större butiker hantverk, samt från en mängd olika webbutiker. Många leksaksaffärer bär också ett litet urval av färg genom nummer byggsatser för barn. Priset för en färg i antal kit kommer att variera beroende på storleken på den färdiga målningen, komplexiteten av designen, och kvaliteten på de material som ingår.

  • Kit inkluderar en förtryckt konstruktion som ska fyllas i med lämpliga färger.
  • Michelangelo kunde ha använt en form av färg med siffror med Sixtinska kapellet taket.