Vilka är de olika typerna av traditionell Sovrum Möbler?

July 4

Traditionell sovrumsmöbler är oftast byggda av trä och kan inkludera antika reproduktion bitar. Kolonial stil sovrum möbler är en populär design som finns i många amerikanska hem. Även kallad Early amerikanska möbler, kan dessa traditionella sovrum uppsättningar inkluderar schäslonger och byrå. Viktoriansk stil sovrumsmöbler är inspirerad av drottning Victoria av England som regerade under 1800-talet. Traditionell sovrumsmöbler kan användas i plantskolor och barnens rum, samt vuxna sovrum.

En annan stil av traditionella sovrum möbler ingår barock sovrum uppsättningar, populära i Europa under 17-talet. Många traditionella barock sovrum möbler uppsättningar är inspirerade av bitar som var populära under kung Ludvig XIV av Frankrike. Barock stil sänggavlar och kistor var ofta tillverkade med tjocka trä utsmyckningar.

Rokokostil traditionella sovrumsmöbler replikerar bitar som var populära under 1700-talet. Sovrum möbler i rokokostil är inspirerad av mönster som har skapats i Frankrike, och spridda över hela Österrike, Tyskland och England. Pastellfärgade tyger används i allmänhet för rokokostil sovrum stolar. Nattduksbord i en rokoko sovrum set görs ofta med en marmorskiva.

Många länder bondgårdar är inredda med traditionella sovrum möbler. Sovrum inredning finns i många hem i östra USA inkluderar Amish traditionella och Shaker möbler. Handgjorda stycken för sovrummet inkluderar trä kistor och köksskåp, samt skriva skrivbord. Shaker sovrum möbler uppsättningar är typiskt förenklad design, men mycket hållbara. Shaker stil sängar är ofta gjorda av massivt trä, vanligtvis valnöt, lönn, eller körsbär.

Traditionell Amish sovrumsmöbler kan säljas av Amish leverantörer på antikmarknader, mässor och auktioner. Många Amish sängar har sänggavlar och footboards tillverkade i massiv ek, lönn, eller valnöt. Amish toalettbord och matchande speglar kan vara utformad av trä. En matchande trä stol med ett tyg sits är ofta en del av uppsättningen.

Olika stilar av traditionella garderober och smycken armoires används ofta som sovrumstillbehör. Vissa armoires inkluderar dubbla dörrar och speglar. Även gjord av massiv ek eller andra träslag, är en bortförklaring yta också populära. Traditionella stilar inkluderar garderob armoires för barn, tonåringar och vuxna.

Dator skrivbord och arbetsstationer som gjorts i traditionell stil används ofta för sovrummet också. Queen Anne skriver skrivbord är populära plagg som är tillverkade för att samordna med traditionella sovrum möbler. Dessa handgjorda bitar är vanligtvis konstruerade av ek eller körsbär trä, med en matchande skrivbordsstol.

  • Traditionella barock sovrum möbler uppsättningar ofta inspirerade av bitar som var populära under kung Ludvig XIV av Frankrike.
  • En trä byrå, sänggavel och fot ombord är vanliga Amish sovrum möbler.