Vad är en vintergrön Huckleberry?

February 22

Den vintergröna huckleberry är en typ av buske som kan växa till mellan 1,64 och 9,84 m (0,5 och 3 m) lång, och är också känd som vinterhuckleberry, sköt huckleberry, och California huckleberry. Den har ljust rosa blommor, gröna blad, och producerar bär som är lila och svart. Denna buske blommar sent i år, och är en näringskälla för många former av vilda djur. Bär från vintergröna huckleberry kan ätas av människor också, och konsumeras på många olika sätt.

Evergreen Huckle buskar kan hittas i områden som ger fuktig jord. De ses ofta längs kanterna på skogen, där de kan njuta av både sol och skugga. Dessa växter kan växa i total skugga eller total sol, men kommer vanligtvis att göra bäst om de är försedda med åtminstone vissa nyans. Den jord som dessa växter växer i måste också vara sura och kunna rinna av väl.

Blommor på denna buske är oftast ljust rosa, men kan också ha viss vitt i dem. Blommorna typiskt hänga nedåt, i form av en urna. De blommar i allmänhet under mars, april och maj.

Bär på denna typ av buske mognar generellt i de sista månaderna av året. De kan oftast plockas under månaderna oktober eller november. Bären kan sedan användas för att göra sylt, geléer, pajfyllningar, och andra söta snacks. De kan också ätas färska, kan frysas och sparas, eller kan vara rök torkas.

De bär och blad av vintergröna huckleberry sägs ha medicinska egenskaper också. Båda är fyllda med C-vitamin, och bladen och stjälkarna har kininsyra i dem, som en gång var tänkt att vara en bra behandling för gikt. Bladen är också tänkt att vara ett bra sätt att behandla diabetes, eftersom de tros kunna justera nivån på en persona € s blodsocker. Vanligtvis är en persona € s blodsocker sänks snabbt när bladet av en vintergrön huckleberry förbrukas. Löv från denna typ av buske kan också användas för att behandla urinvägsproblem och öka en persona € s aptit.

Många olika former av vilda djur äter från vintergröna Huckleberry buskar. Hjort, älg, kaniner, får och getter älskar att konsumera den lummiga gröna buske. Fåglar, svartbjörnar, möss och gänget gillar att äta bären som busken producerar. Många typer av fjärilar och bin dras till de ljusa rosa blommor på huckleberry samt.