Vad är en Held Order?

March 15

En höll ordning är en marknadsorder leda en representant för att fylla ordern, oavsett om det är en köp- eller sälj omedelbart. Vanligtvis representanter har möjlighet att utöva viss diskretion fylla order så att de kan få det bästa priset för sina kunder. Med ett vänt ordning, det är inte möjligt, eftersom kunden vill ordern fylld snabbt, med mindre av en fråga om prisbegränsningar, och målet är att slutföra den och stänga affären så fort som möjligt.

Både köp- och säljorder kan utfärdas i form av ett hålls ordning. Människor använder oftast denna typ av ordning när de vill ändra sina marknadspositioner extremt snabbt, som i fall där människor känner att hålla i värdepapper längre kan utsätta dem för onödiga risker. Denna typ av ordning kan också utfärdas för att dra nytta av ett framväxande situation eller en viss ordning, med företrädaren uppmanas att agera snabbt för att få ordning avslutats innan möjligheten försvinner.

Under normala förhållanden, representanter har tid att shoppa för de högsta buy erbjudanden och lägsta säljerbjudanden, väljer ett erbjudande för kunden som kommer att resultera i det bästa resultatet. Med en höll ordning, kan människor måste ta höga bud för att fråga priser och låga anbud för försäljningspriser, eftersom de inte är tillåtna så mycket frihet att utföra ordern. Andra handlare kan dra nytta av detta för att få en bättre affär på en transaktion när de vet ett vänt ordning är inblandade.

Denna typ av ordning i allmänhet utfärdas av en kunnig aktör som är säker i marknaden. Personer med begränsad erfarenhet eller dåliga handel färdigheter kan stöta på problem när rikta trades för nära, eftersom de inte kan förstå marknadsrörelser och kunde tvinga sina representanter att göra dåliga investeringsbeslut samtidigt agerar för deras räkning. En privatekonomi rådgivare eller mäklare kan hjälpa människor besluta om den bästa typen av för att fråga i en given situation, eller människor kan vända förvalta sina lager över till en erfaren handlare och låta den personen en hög grad av handlingsfrihet i handeln.

I sällsynta fall kan en höll ordning inte fyllas, som till exempel om människor försöker att sälja och ingen köper. I dessa situationer kommer den person som utfärdat ordern kontaktas för att ge information om varför ordern misslyckats och att be om ytterligare anvisningar.