Ska jag ta med en maträtt till Thanksgiving på någon annans hem?

December 22

När du blir ombedd att delta i en Thanksgiving måltid på någon annans hem, kan du finna dig i ett dilemma om huruvida du bör ta med något till måltiden. Naturligtvis kan du inte har ett val; Vissa värdar kan automatiskt tilldela dig med uppgiften att föra något, vare sig det efterrätt, rullar, en sida skålen eller dryck. Andra värdar inte uttryckligen ber för dig att ta med en maträtt till Thanksgiving. Det finns ett antal skäl till varför du bör åtminstone erbjuda en.

Om det någonsin var en semester som föreslog knytkalas, är Thanksgiving säkert det. Thanksgiving inte bara är en tid att dela sällskap med vänner och familjer, men många också fundera på de tidiga potlucks delas av pilgrimer och indianer, innan detta förhållande syrade. Av hänsyn till semestern ensam, erbjuder att ta med en maträtt firar denna tidiga delning.

En inbjudan till middag framför en eventuellt stor middag brukar mötas av den artiga erbjudande på den del av gästen att ge något till måltiden. Även om du inte tar med en maträtt till Thanksgiving, överväga att en flaska vin eller teetotalers en trevlig gnistrande äppeljuice, och även som mottagare av en inbjudan, tänk på en liten present till din värd, om inte vin, blommor , choklad, eller en semester anläggning göra bra val.

Vissa människor har via kosten begränsningar antingen medicinskt eller genom val som betyder saker på en Thanksgiving-menyn kanske inte är något du kan eller lust att äta. Om du är vegetarian till exempel hur får man runt det faktum att huvudrätten på Thanksgiving är oftast kalkon? Istället för att be din värd att gå till extra besväret att förbereda dig en vegetarisk måltid, förklarar ditt dilemma och fråga om du kan ge en vegetarian / vegan gryta, eller annan maträtt där man kan vara säker på att du inte är allergisk mot ingredienser. När du inte har möjlighet att fråga, bara ta med en maträtt som är lämpliga till din diet och gör din förklara när du presenterar ditt bidrag.

Det finns många värdar som verkligen tycker om att förbereda Thanksgiving måltid, och sätta betydande planering till att ha allt "bara så." Medan du bör alltid erbjuda att föra en maträtt till Thanksgiving, bli inte rädd eller känner din matlagning är förolämpad om en värd minskar detta erbjudande. Värd eller kock kan ha en underbart samordnad måltid planeras och har redan gjort all shopping och de flesta av preparatet.

Gör erbjudande, när måltiden är klar, för att hjälpa till med sanering, eller erbjuda dina tjänster om du inte tar med en maträtt till Thanksgiving, för att hjälpa till med förberedelser i förväg. Med en värd som har en klar idé om vad de vill, kan det ändå vara minskat. Istället för att känna sig kränkt, uppskattar värd för så att du gott om tid att njuta av semestern.

  • Istället för att föra mat till en Thanksgiving middag med någon annan, kan det vara lämpligt att erbjuda att hjälpa till med matlagningen.
  • Fin choklad gör en bra värdinna gåva.
  • Thanksgiving middag kan vara ett knytkalas affären där varje gäst ger en annan maträtt.
  • Många människor som värd Thanksgiving begäran att deras gästerna ta en sida skålen till middag.
  • Äpplen är vanligen associerat med hösten, och de är ofta avnjutas i Thanksgiving favoriter som apple-tranbärssås och äppelpaj.
  • Gäster till en Thanksgiving middag kan ta med en gryta.