Hur väljer jag det bästa Mesh Laundry Bag?

April 5

En maska ​​tvättpåse är ett billigt alternativ för lägenhet eller studentrummet levande, och det gör att du enkelt transportera tvätten. När du väljer en maska ​​tvättpåse, bör din topp överväganden vara sin kapacitet, hållbarhet och kostnad. Design faktorer såsom dess remmar, fickor och typ av förslutning kan också påverka ditt beslut.

För människor utan en tvättmaskin i hemmet, gör en maska ​​tvättpåse sunt förnuft, att utföra roller både hindrar och tvättkorg. Säckarna är i allmänhet mer kompakt än försvårar. De är lättare att transportera än korgar, med mindre risk för spill. Påsarna är också tvättbara, vilket betyder att rena kläder kan placeras i en nyligen tvättade påse.

När plocka ut en maska ​​tvättpåse, kanske storleken vara din första fråga. Påsen måste vara tillräckligt stor för att rymma alla dina smutsiga kläder, men det måste också vara tillräckligt lätt för att transportera lätt. Tänk avstånden du kommer att bära det och sann hinder i vägen. En stor väska är perfekt om du kan kasta den i baksätet på bilen, men om du måste ta väskan på kollektivtrafik eller bära ner en smal trappa, kanske en mindre påse vara lämpligare.

Konstruktion är en annan viktig faktor vid valet av en maska ​​tvättpåse. Du kanske spara lite pengar på en billig väska, men det kanske inte verkar som en sådan affär när en söm sliter utanför tvättstugan och spiller dina kläder på gatan. Itâ € s värt att spendera lite mer på en robust väska som vann? € t svika dig.

Även hållbarhet kan vara värt att betala för, du förmodligen kan komma undan utan att betala för andra funktioner. Till exempel, väskor kommer med alla möjliga nedläggningar, bland dragband, blixtlås, tryckknappar, spännen eller knappar. Titta efter enkla förslutningar, som inte bara är billigare utan också är mer tillförlitlig. Knappar kan pop och blixtlås kan bryta, men snoddar håller sig väl för hårt bruk.

Vissa påsar komma med praktiska bärremmar, ett alternativ som du kanske vill överväga. Beroende på den maska ​​tvättpåse storlek och vikt, kanske remmar gör bära en stor väska mycket lättare. För de flesta människor, men gripande påsen i slutet eller hålla påsen med snoddar kommer att vara tillräcklig.

Många påsar kommer med fickor för tvättmedel, sköljmedel och andra tvätt leveranser. Dessa kan lägga till kostnaden för maska ​​tvättpåse men gör lite för att göra väskan mer användbar. Tvättmedel kan lika gärna bäras i väskan som i en ficka. När man överväger att betala extra för specialfunktioner, fråga dig själv om funktionen är sannolikt kommer att användas eller användbart.

  • Tvättservice påsar har ofta en dragsko stängning sydde in den övre fållen.
  • Många tvättsäckarna kommer med fickor för tvättmedel, sköljmedel och andra förnödenheter.