Vilka är de Personlighetsdrag som förknippas med den kinesiska Zodiac Sign Horse?

March 25

Människor som är födda i Hästens år tenderar att vara lite motsägelsefull och nyckfull, likt sina djur motsvarigheter, vilket kan vara frustrerande för dem runt omkring dem. Men hästar har en genuint söt och snäll natur som ofta övervinner sina brister. Den stjärntecken av hästen är en yang tecken, förknippas med maskulinitet, medan den fasta inslag av hästen är eld. Fire gör hästar konkurrenskraftiga, starka, rastlösa, företagsamma, målmedvetna, och extremt innovativa. Hästar brukar göra bra i flexibla karriärer som tillåter dem att känna en känsla av personlig frihet.

Vid bedömningen av någons personlighet inom ramen för den kinesiska zodiaken, är det viktigt att komma ihåg att den kinesiska zodiaken är en långt ifrån enkelt system. Det körs i cykler, som passerar genom alla 12 zodiacdjur och deras fasta element tillsammans med alla element i deras yin och yang aspekter. Detta kan göra saker mycket komplicerat, som ni kanske förstår, särskilt när du lägger till det faktum att kineserna anser platsen och tiden för födseln att vara mycket viktigt.

En av de starkaste och mest utmärkande drag av hästen är en mycket givande, öppna karaktär, och en stor längtan efter frihet. Men hästar också verkligen njuta av att vara i centrum för uppmärksamheten, och de aktivt söka beröm och acceptans. Detta kan komma i konflikt med sina fria natur, som ni kanske förstår, och hästar kommer ibland ut som arrogant, otålig, barnslig, eller impulsiv.

Hästar tenderar att vara extremt självsäker, och de är mycket övertygande människor. De ger också rimligt goda råd, även om råd av en häst bör tas med en nypa salt, eftersom dessa människor kan vara väldigt impulsiv, fångas upp i spänningen av en idé. Det är också farligt att anförtro sig en häst, inte för att de är skadliga, men eftersom de är naturligt glada, och ibland kan det vara svårt för hästar att hålla hemligheter. Hästar är också mycket snabbtänkt, och ofta blir livet av partiet.

Den ibland motsägelsefulla hästen kan göra det svårt för människor med denna stjärntecken för att lyckas i konventionella karriärer, speciellt i kontorsmiljö. Deras entusiasm gör dem stora lärare, ledare, chefer och uppfinnare. När du arbetar med en häst, är det viktigt att komma ihåg att deras spänning kan vara smittsam, och det hjälper till att balansera en häst med en mer naturligt konservativ person.

Hundar, tigrar, får och drakar alla komma överens ganska bra med hästar, balansera sin motsägelsefulla och otåliga natur. Kaniner, grisar, apor och andra hästar etablera generellt goda relationer med hästar också, medan tuppar, ormar och oxar umgås dåligt med hästar. Denna stjärntecken är särskilt ökända för att komma överens dåligt med råttor i synnerhet, och dessa två stjärntecknen är ofta starkt attraherad av varandra, vilket är olyckligt, eftersom deras relationer är oftast kaotiskt och stormiga.

  • Liksom deras djur motsvarigheter, kan personer födda under tecknet av hästen älskar uppmärksamhet.
  • Människor som är födda under hästen zodiaken tenderar att interagera väl med apor.