Vad är en Drip Stopper?

April 1

Som en praktisk anordning som är konstruerad för att fästa på halsen på en flaska, har dropp proppen i syfte att hålla överskottsvätska rinner ut ur munnen av behållaren medan vätskan hälls. Här är lite grundläggande information om dropp proppen, dess konstruktion och några av de sätt dropp proppen kan användas på bästa sätt.

Dropp proppar görs vanligen med elastiska material som är lika starka som de är flexibla. I vissa fall är dropp proppen konstruerad med två huvudstycken och ett snäpplås som förenar sektionerna ihop. Alltmer två snittet stil av dropp propp använder en uppsättning magneter för att skapa tätningen runt halsen av droppflaskan. Andra versioner av dropp proppen är ett stycke som lätt kommer att sträcka sig för att rymma flaskans hals.

Effekten på droppande flaskor är faktiskt dubbelt. Först förhindrar dropp proppen någon förlust av överflödig vätska medan innehållet i flaskan som hälls. För det andra är redskapet perfekt för att stoppa droppar medan flaskan återförs till upprätt läge. Denna dubbelverkande stoppa rippning i båda fallen innebär att det finns inget slöseri vätska och inte smutsigt disk eller bord för att rengöra på grund av spill. Detta innebär att du kan njuta av din favorit vin eller dryck utan att slösa en droppe, och wonâ € t ägna någon tid på att försöka få vin fläckar av din favorit linneduk.

Tillsammans med användning med vin flaskor, kan ett dropp propp göra livet lite lättare i köket också. Till exempel kommer dropp proppen arbeta för att hälla buljong, dressingar och fruktjuicer. Eftersom dropp proppen är så lätt att ansluta till en flaska, kan man propp lätt flyttas från en flaskhals till nästa, eller så kan du köpa flera droppkorkar och hålla dem på kryddor och andra vätskor som du använder mest.

Medan dropp proppen blir ett populärt köksredskap, är det inte så lätt att hitta som vissa andra köksprylar. Dock kommer många vin- och spritbutiker har ett urval av droppkorkar att välja mellan. Exklusiva matmarknader som presenterar val av importerade och topp inhemska viner är också sannolikt att bära flera olika typer av droppkorkar. Ett tredje alternativ är att kolla med kök och köksbutiker, eftersom dropp proppen är också mycket användbar för andra typer av vätskor.