Hur hitta en investerings Club

April 2

För att ansluta med andra online investerare, kan du överväga en investering klubb. Investeringar klubbar är typiskt sammankomster av investerare i ett visst geografiskt område som träffas på en lokal restaurang eller en medlem hus för att skjuta vinden. Medlemmar beck bestånd de tror att gruppen ska köpa eller sälja.

Investerings klubbar har också lite av en part känner till dem, eftersom de är oftast utformade för att vara rolig, pedagogiska och, oh yeah, lönsam. Om din stad inte har en investering klubb, eller om mötet med människor i personen inte passar ditt schema, några online investering klubbar dyka upp. Oavsett om klubben du är intresserad av att gå hålls i den lokala Moose klubben eller på nätet, kan du bli tvungen att köpa in genom att lägga pengar på en pool av pengar.

Om du är intresserad av en investering klubb, här finns flera online sätt att komma igång:

  • National Association of Investors Corporation: BetterInvesting är en av de bästa sammanslutningar av investeringar klubbar. BetterInvesting webbplats kan du hitta investeringar klubbar i ditt område. Du kan också ta online klasser för att arbeta med att förbättra din investering framgång. Och om ingen investering klubb är nära dig, kan du ta reda på hur man startar en klubb av ditt eget eller gå en online investering klubb.
  • Den Motley Fool: Denna webbplats har en diskussionstavla där investerare i olika stater kan hitta investeringsklubbar. Skriv bara in den diskussionsgrupp för ditt tillstånd, som kallas en Folly, och sök meddelandena. Du kommer förmodligen hitta andra investerare i dina stater planerar ett möte eller talar om att starta en klubb.
  • Bivio: Om du vill att vänlig och personlig karaktär av en investering klubb men inte har tid att närvara månatliga möten, prova Bivio, som erbjuder en samling av online investeringar klubbar. Du kan söka igenom klubbens hemsidor och väljer en klubb att gå med eller ens starta eget.
  • Värde Investerare Club: Detta är en selektiv grupp bara 250 medlemmar som plockar lager. Du måste ansöka om att bli accepterad, och om du får valt, måste du skicka två lager plockar ett år.
  • Meetup.com: Denna webbplats ger en online sätt för människor med gemensamma intressen för att ansluta personligen. Människor som är intresserade av att investera skapar ofta möten eller "Träffar" och ge den tid och plats på webbplatsen.

Innan du rusa ut och gå med en investering klubb, vara medveten om de potentiella nackdelarna:

  • Dåliga beslut av andra kan kosta dig. Om GAPIG killen i klubben talar gruppen att köpa en stinker, du kommer att ta ett bad också.
  • De ger ett incitament att mixtra. Många investeringar klubbar anser sig vara långsiktiga investerare eller aktieägare som hänger på en lager i minst ett år och oftast mycket längre. Men en investering klubb skulle inte vara kul om medlemmarna aldrig köpt eller sålt något. Det betyder att det är något av ett incitament att ständigt köpa eller sälja investeringar.
  • Kompromiss kan göra ont. Även om inget är fel med Överenskommelse, med flera personer som styr en portfölj innebär ibland att det finns inte en enda och enhetlig strategi.
  • Ledamöternas investera kunskapsnivåer kan variera. Vissa investeringar klubbmedlemmar är bara där för det roliga, mat och vänner. Det kan låta mycket av tråkiga jobbet för få medlemmar med skicklighet eller lust att tjäna pengar i klubben.