Vad är Bronzing Powder?

January 5

Bronzing Powder är ett element av Brun utan sol. Brun utan sol, även känd som falska garv eller brun utan sol, uppstår när någon bestämmer sig för att skapa ett faux tan via kosmetiska produkter. Hellre än att riskera UV-strålar som kommer med solarier, kan en kvinna använder en produkt som bronzingpuder att skapa en look som liknar den i en solbränna. Liksom de flesta typer av pulver, är den gjord av ett överflöd av mycket fina korniga material. Det är borstad på ansikte och kropp.

Bronzingpuder säljs i en mängd olika nyanser. Även om många bronzers kan paras ihop med någon hud nyans, är det bäst att använda en som är närmast den naturliga hudton. Personer med mycket blek hud bör hålla sig borta från de mörkaste pulver, och vice versa.

Ofta är bruntonprodukter marknadsförs som shimmer höjande kosmetika. När denna makeup produkten tillverkas, är det packat med ljusreflekterande partiklar i tillägg till brunaktigt-orange pulver. Dessa partiklar producerar vad som ofta kallas en "frisk lyster" eller en "solkysst brons."

Många brunton pulver kan borstas över hela kroppen, framför allt, över ansiktet och axlar. Längs käklinjen, över näsryggen, och i pannan är populära områden för ansökan. Shimmer bronsepulver, bör dock endast försiktigt sopas under kindben och ögonlock. Detta ger en markering effekt. Lite glitter eller skimmer räcker långt.

För den som söker ett säkrare sätt att få tan hy, kan med hjälp av bronzingpuder vara ett bra val. Utan att riskera de skadliga effekterna av garvning bås, kan konsumenterna köpa en bronzingpuder. Säljs på nätet, i droghandel, eller på varuhus smink räknare, kan bronzingpuder hittas i en mängd olika sektioner. Den är grupperade i kategorier som smink, Brun utan sol produkter, och solskyddsprodukter.

Även om det är ovanligt, vissa bronse pulver har en liten mängd av solskyddsfaktor (SPF) i dem. Dessutom kan vissa av pulvren görs med läkemedel element är kända för att hjälpa till acne-benägen, eller torka eller fet hud. Bronzingpuder med inslag av salicylsyra, till exempel, marknadsförs mot kvinnor med acne. Den beta-hydroxisyra orsakar väsentligen det yttre lagret av huden för att kasta snabbt, vilket resulterar i mindre tilltäppta porer och sålunda mindre akne.

Den önskade effekten för bronzingpuder är en enkel, naturlig solbränna. Även en kvinna kan använda bronzingpuder som en del av hennes dagliga rutin, många kvinnor väljer att bära den bara på sommaren. Eftersom det är tänkt att ge en "naturlig" brons utseende, de flesta kvinnor inte bära den på vintern, när deras hud är naturligt blek.

  • Bronzing Powder används vanligen med en pensel som är mycket lik en rougeborste.
  • Bronzing Powder är mycket säkrare än solarier.
  • Bronzing Powder kan användas för att ge sken av att ha en solbränna utan att faktiskt garv i solen.
  • Bronzer är att låna ut huden en frisk lyster.
  • Vissa brunton pulver inkluderar ingredienser som är tänkta att hjälpa acne-benägen hud.