Vad är några gratis saker att göra i New York?

March 21

New York City är en av de dyraste städerna i världen. En typisk turist spenderar ca $ 300 (USD) per dag på enbart grunderna. Men när det kommer till underhållande, erbjuder New York många sevärdheter som är antingen gratis eller nära den.

Det finns flera gratis rundvandringar i New York. Om det här är ditt första besök, kan en tur vara ett bra sätt att lära sig om historia och kultur i området. En av de mest populära rundvandringar i New York ger dig en inblick i Times Square. Det börjar vid besökscentret på 46th Street, och det slutar backstage på en av Broadway teatrarna. En annan stor fri New York City tour är Big Apple Greeter, där du gå med i en lokal på en fyra timmars rundtur i en av de stadsdelar. The Big Apple Greeter arbetar med grupper om 3:58 bara människor, så du är garanterad en personlig visning.

Varför betalade för en vatten turné när du kan få den bästa utsikten över New York City för gratis? Staten Island Ferry kör 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, och erbjuder fantastisk utsikt över nedre Manhattan och Frihetsgudinnan. South Street Seaport kommer i en nära andra. Inte bara får du utforska en av de äldsta områdena i New York, men du kan också njuta av ett sjöfartsmuseum, tre historiska fartyg öppen för prospektering, och ett antal attraktioner utomhus, från band till konstutställningar.

Många New York museer är gratis, antingen hela tiden eller på vissa kvällar i veckan. Några av de mest berömda museer i New York är i denna grupp. Du kan komma in Guggenheim gratis på fredagar efter 06:00, vilket ger dig två timmar att tour museet innan det stänger. American Museum of Natural History och Metropolitan Museum of Art har ingen bestämd upptagande pris, vilket innebär att du kan få för så lite som $ 1 (USD).

Central Park är en av de mest kända platserna i New York City. Förutom att njuta av 843 hektar av vandringsleder, sjöar och öppna ängar, kan du besöka 1872 Belvedere Castle, fånga en utomhus prestanda vid Delacorte teatern, och se Strawberry Hills, minnesmärket till John Lennon.

  • Times Square är ett populärt resmål i New York City.
  • New York City har flera unika etniska stadsdelar, inklusive Little Italy och Chinatown.
  • Frihetsgudinnan kan ses från Staten Island Ferry.
  • Många besökare till New York tar turer i FN: s högkvarter.
  • New York City erbjuder flera gratis rundvandringar.
  • Många street performance trupper utför på gatorna i New York City.