Vad är Gör det själv Wills?

October 23

Även känd som testamente kit, gör det själv viljor är dokument som utarbetas av individer och innehåller deras önskemål för distribution av sina tillhörigheter och tillgångar när de är döda. Gör det själv viljor ofta tippad som ett kostnadseffektivt sätt att skapa ett juridiskt bindande dokument som möjliggör en ordnad överföring av fastigheten till den avlidne till hans eller hennes förmånstagare. Men många juridiska myndigheter avråder från användning av dessa kommer kit, oftast på grund av bristen på möjligheten för satsen för att ta hänsyn till detaljerna i lokal lagstiftning som kan vara viktiga för utarbetandet av denna typ av dokument.

Företag som producerar och säljer gör det själv testamenten ofta omfattar grundläggande boilerplates som innehåller ett enkelt språk som är allmänt tillämplig på juridiska dokument. Dessa boilerplates brukar åtföljas med instruktioner om hur du sätter i särskilda bestämmelser i kroppen av dokumentet, skapar vad som verkar vara en lättläst testamente. Många av dessa kit också komma med förslag på vad som ska ingå, samt några frågor om frågor som bör undersökas innan utarbetandet viljan.

Gör det själv testamenten har funnits ett antal decennier. Under de senaste åren har online testamenten blivit ett populärt alternativ för att skicka iväg till en tryckt version av viljan kit. I vissa fall är dessa online testamenten tillhandahålls utan kostnad alls. Fokus för dessa fria viljor är oftast att få människor som känner att de inte har råd att betala för en advokat att utarbeta ett bindande testamente att lämna någon typ av dokument som gör sina slutliga önskemål klart.

Tyvärr, det finns flera faktorer som kan undergräva effektiviteten hos även de mest välskrivna gör det själv kommer. En har att göra med lokala lagar som har att göra med insamling av skatter eller fastställande av truster. Medan ett testamente mall kan användas för att täcka de flesta federala frågor som rör testamenten, kan de inte ta upp frågor som sannolikt kommer att variera något från en lokal behörighet till en annan. Detta lämnar möjligheten öppen att göra det själv testamenten upprättad på resurser från annan jurisdiktion kommer inte betraktas som giltigt i ett annat område i landet.

Även gör det själv testamenten kanske inte det fullständiga svaret, dessa kit kan ofta bana väg för människor att sätta sina affärer i ordning och komma med ett juridiskt bindande vilja. Många av dessa kit kan ge grunderna som orsakar människor att tänka på vad de vill ha gjort med sina tillhörigheter efter deras bortgång. Ur detta perspektiv är det mycket möjligt att använda mallen i ett av dessa kit för att skapa ett grundläggande dokument som sedan kan granskas av en advokat, och kan användas som en resurs för att utarbeta en vilja som kommer att uppfylla de lokala rättsliga normer.

  • Flera faktorer kan avgöra hur effektiv en gör det själv kommer.
  • Gör-det-själv testamenten kan köpas online eller på en lokal stationär butik för en liten avgift.