Vad är Bisquick Muffins?

October 20

Bisquick är en förberedd bakning mix som kan användas för att göra muffins och andra matvaror snabbt. Den innehåller mjöl, olja, jäsning och salt, bland andra ingredienser, vilket gör en kock för att undvika att montera och mäta alla dessa ingredienser separat. Bisquick muffins, om den görs på rätt sätt, bör ha ungefär samma konsistens och smak som muffins gjorda med separata ingredienser. Det finns många sorter av Bisquick muffins, några av de vanligaste är frukt, frukost, och salta muffins; friska sorter av varje kan också göras.

En av de vanligaste sorterna av Bisquick muffins görs med frukt och kan serveras efter en måltid som dessert, eller ätas som mellanmål. Denna typ av muffins görs typiskt genom att kombinera Bisquick med socker, mjölk, olja, ägg och oavsett mängd frukt kocken beslutar att sätta i muffins. Blåbär är en vanlig frukt ingrediens i dessa typer av Bisquick muffins, som är jordgubbar, persika, tranbär och päron. Kockar kommer ibland kombinera två eller flera av dessa frukter för att erbjuda en mängd olika smaker.

Bisquick muffins kan också fungera som en huvud- eller sida skålen på frukost. Vid frukost muffins med denna blandning, kockar vill se till att inkludera ingredienser som är mer fyllning samtidigt som energi hela dagen. Därför är det vanligt att hitta frukost Bisquick muffins gjorda med havre eller annan spannmål sort. Dessa typer av muffins kan även innehålla äpple, kanel, russin och nötter.

Även Bisquick muffins innehåller ofta söta ingredienser, kan de också göras som en salta tilltugg. Middag muffins är oftast gjorda med mjölk, ägg och olja, men kan också innehålla sådana ingredienser som cheddarost eller bacon. Ett annat alternativ är att göra salta Bisquick muffins med karamelliserad eller svärtade lök, vilket ger en rökig smak, eller med majs, peppar och gräddfil.

Förutom frukt, frukost och salta sorter, kan Bisquick muffins göras med hälsosamma ingredienser, lämplig för människor som försöker gå ner i vikt, människor med friska eller vegan livsstil eller de med diet. För att göra en friskare Bisquick muffin, kan kockar använder russin, melass, kryddor eller högre halt istället för socker frukt. De kan också ersätta äppelmos för olja, och använder lättmjölk istället för mjölk med högre fetthalt. Det är också vanligt att använda hela vetemjöl i stället för vitt mjöl, eller att göra muffins med hjälp mager yoghurt.

  • Socker tillför sötma till Bisquick muffins.
  • Gör mager bisquick muffins genom användning äppelmos stället för olja.
  • Blåbär, som kan blandas in i Bisquick muffins.