Vad är några hemmakontoret Arkivering Idéer?

May 7

Som alla som arbetar i ett hemmakontor vet, finns plats att lagra filer ofta på en premie. Ändå är det viktigt att ha de dokument lättillgängliga när som helst under arbetsdagen. Att hitta rätt hemmakontor arkivering lösningar varierar, beroende på storleken på kontoret och mängden filer som måste upprätthållas. Men det finns tre grundläggande metoder som ofta kan anpassas till hemmakontor av varje typ.

Ett av de enklaste sätten att hantera hemmakontor arkivering är att köpa två eller tre lådor arkivskåp som kan uppradade mot en vägg. För att maximera användningen av utrymme, har en bordsskiva byggas upp för att spänna över den övre ytan av skåpen. Denna enkla idé skapar inte bara en betydande mängd hemmakontor arkivering utrymme. Kombinationen av låga arkivskåp med en bordsskiva skapar en annan arbetsyta som kan användas för att stödja utrustning såsom faxar och skrivare, eller vänster klart till värpande ut ritningar eller som ett skärbord för användning med tyger.

En annan idé är att använda sig av alla garderober som kan vara i rymden. Hemmakontor inrättas ofta i rum som ursprungligen var avsedda att användas som ett sovrum. Detta innebär garderoben kan erbjuda en idealisk plats för filen organisation. Mät insidan av garderoben och bestämma hur många fem låda arkivskåp kan infogas och ändå låta lådorna kan öppnas och stängas utan problem. Detta eliminerar förekomsten av filerna i huvudområdet kontoret, vilket ger utrymme ett renare utseende.

Om det byggs i bokhyllor i hemmakontoret området, använda dem för att organisera filer på ett sätt som är attraktiv och samtidigt tillåta enkel åtkomst. Köp flätade korgar med lock som är fyrkantiga och tillräckligt stora så att filerna att stå upprätt. Fäst en enkel tagg på framsidan av korgen för att indikera de olika bokstäver som ingår i just den korg. Rada upp dem på bokhyllor, eller utrymme ut dem om du vill använda växter, böcker eller inramade foton att mjuka upp övergripande utseendet på hemmakontor arkivering lösning.

Medan hemmakontor arkivering kan tyckas ganska ett hinder, det finns oftast lösningar som är både funktionell och attraktiv. Bedöm utrymmet och avgöra vilka delar redan finns och kan användas på bästa sätt för att lagra och hämta filer med lätthet. I många fall kan uppgiften utföras med relativt liten kostnad samtidigt ger kontoret en look som är organiserad och trevlig.

  • En korg görs med rottingprocessen.
  • Dokumentskåp är viktiga bitar av möbler i alla hem kontorsmiljö.
  • Filing hem Office-filer kommer att göra dem mycket lättare att hitta och hantera.