Vilka är de bästa tipsen för att finansiera en dator med Bad Credit?

May 20

Att köpa en dator med dålig kredit är en uppgift som är lite mer komplicerat än att bara välja det system som önskas och förutsatt att köpet kan betalas över tiden. Som alla som har gått igenom någon form av ekonomisk vändning vet, kanske försöker säkra finansieringen för ännu en mindre inköps vara något svårare. Lyckligtvis finns det flera vägar att gå om finansiering av en dator med dålig kredit, även om räntan och övriga villkor inte kan vara så konkurrenskraftig som de priser och villkor som någon med god kredit kunde kommandot.

Ett sätt att finansiera en dator med dålig kredit är att säkra stöd från någon som har bra kredit. I detta scenario, partnern i köpet hanterar själva förvärvet av datorn. Arrangemang görs sedan att lämna anbud betalningar direkt till partnern, med betalningarna fortsätter tills skulden är återbetald. Även om detta tillvägagångssätt gör det möjligt att förvärva datorn, gör det ingenting för att hjälpa till att förbättra kredit poäng.

En annan strategi är att arbeta med hyres-to-egna butiker som erbjuder stationära och bärbara datorer tillsammans med det vanliga utbudet av möbler och vitvaror. Många av dessa typer av återförsäljare är mindre bekymrade över kreditbetyg och mer om inkomstnivå och jobbstabilitet. Så länge kunden har ett fast jobb och genererar ett minimum av inkomsten, är det möjligt att gå om finansiering av en dator med dålig kredit med sitt godkännande av villkoren i hyresavtalet till eget avtal. En fördel är att återförsäljare av den här typen ibland rapporterar till kreditbyråer, vilket skulle kunna bidra till att förbättra kredit poäng. En nackdel med detta arrangemang är att räntan på programmen är normalt ganska hög och betalningsplanen är ofta varje vecka eller varannan vecka i stället för varje månad.

Ett tredje alternativ till finansiering av en dator med dålig kredit är att få ett lån. Att få ett lån med dålig kredit kommer att innebära att arbeta med en finansiell institution som erbjuder specifika utlånings paket till kunder som anses hög risk. Här kan kunden förutse betala en högre ränta i utbyte mot långivaren tar på den ytterligare risk. Bara om alla dessa typer av lån högrisk rapporterar till kreditbyråer, vilket innebär att konsekvent betala i tid kommer att resultera i skapandet av en positiv post på kreditupplysningar. Dessutom är räntan normalt är lägre än den kurs värderas till hyra till egna butiker, vilket gör detta alternativ för att finansiera en dator med dålig kredit en bättre strategi i längden.

  • Att få ett lån från ett finansinstitut kan hjälpa någon med dålig kredit köpa en ny dator.
  • Ett sätt att finansiera en dator med dålig kredit är att säkra stöd från någon som har bra kredit.