I Baseball, Vad är en varning spår?

May 13

En varning spår i baseball är en bred remsa av smuts som löper längs väggen eller staket som omger fältet. En Fielder som steg från gräs eller konstgräs och på smutsBanans yta ska märka de olika ytan under fötterna och vet att han eller hon närmar sig väggen, även utan att titta i den riktningen. Varningen spåret är utformad för att hjälpa till att förhindra skador som skulle kunna uppstå om en Fielder som kördes för att fånga en fluga boll kraschade in i en vägg - och med en vadderad vägg - utan varning. Många baseball fält har en varningsspår längs varje vägg eller ett staket, men andra har man bara längs ytterfälten väggen. Vissa områden, såsom de som används av lag i ungdomen, gymnasiet eller fritids ligor, kanske inte har en varnings spår alls.

Hjälpa Fielders

Förutom att öka säkerheten, banan hjälper också outfielders till bättre tid hoppar fångster. Många outfielders kommer att spåra högbollar genom att titta över sina axlar och därför inte kommer att se att de är snabbt närmar sig väggen. Därför kommer de använder sin första steget på banan som en indikator för att hjälpa dem veta när man ska hoppa så att de kan nå över muren och fånga vad som annars skulle vara en home run. Varningsspåret frigör en Fielder synfält för att spåra bollen i stället för att titta och se där väggen är. Om Fielder var tvungen att ta hans eller hennes ögon från bollen och titta på väggen, kanske han eller hon inte kan lokalisera bollen igen och därför inte skulle kunna fånga det innan det landar.

Bredd

Det finns inget bestämt avstånd som en varningsBanan måste. En generell regel som används på många områden är att banan ska vara ungefär bredden av tre driftsteg, vilket anses vara tillräckligt varning för en Fielder. I de flesta större ligan ballparks, är spåret (ca 4,6-6,1 m) ca 15 eller 20 meter breda. Vid andra nivåer av baseball, kan det vara (1,8 eller 3,0 m) 6 eller 10 meter breda eller någon annan bredd inom ett liknande utbud.

Historia

Den första användningen av en varning spår kom på New Yorks ursprungliga Yankee Stadium, som invigdes 1923 och användes fram till 2008. Den röda aska spår som körde hela omkretsen av baseball området var tänkt att fungera som ett rinnande yta för spår och fälthändelser. Spelare började inse att när de träffar aska spåret, de närmar sig väggen. Varningen spåret föddes och började tas med i alla baseball parker i hela de stora ligorna.

  • En baseball pitcher, med varningen spåra bara synlig vid basen av väggen.
  • En man spelar baseball.
  • Många baseball spelare har befogenhet att slå bollen på varningen spåret, men få har makten att slå hemkörningar.