Vad är Broderi Transfers?

February 22

Broderi överföringar konstruktioner placerade på en överförbar material som ska följas när man gör broderier. De flesta kommersiella exempel är tryckta på järn-överföring papper, medan at-home-versioner kan göras med hjälp av blå karbonpapper eller ritpapper som sedan fästs på tyget på vilken mönstret ska placeras. Dessa överföringar tillåta en person att skapa intrikata handarbete designs enklare än med frihand metoder. Detta skiljer sig också från applikationen eftersom mönstren fortfarande sys direkt på tyget i stället strykas eller limmas på.

Kommersiell transfer broderier är oftast det enklaste att använda. För att använda dem, designen placeras med framsidan nedåt på tyget och ett järn placeras ovanpå, där värmen används för att överföra konstruktionen. När mönstret har framgångsrikt överförts till tyget är ledningarna sys över att helt täcka dem. Andra metoder inkluderar pinning kalkerpapper med designen på tyg och sömnad över den, med hjälp av karbonpapper för att överföra linjer, eller ens använda vattenlösligt bläck och en ljuslåda för att spåra designen direkt på tyget i sig. Det viktiga är att använda bläck som inte blöder och förstöra tyget; speciella tyg pennor är typiskt för den här anledningen.

De flesta tyger är lämpliga att använda järn-on broderier överföringar, med bara ett fåtal undantag. Plast, såsom de som används för vissa bordsdukar, och alla fina tyger som inte ska strykas oftast kommer att förstöras genom tillämpning av transfertryck. Dessa material kräver i allmänhet en annan metod för att överföra. Pennor, karbonpapper och pennor som är säkra att använda på dessa material är i allmänhet finns i tyg butiker.

Ett stort utbud av mönster finns i handeln, och en ännu större variation finns när du skapar överföringar broderier. Blommor, djur, gräns mönster och bokstäver är populär bland nybörjare och erfarna häften likadana, men möjligheterna begränsas endast av crafterâ € s fantasi och skicklighet. Många böcker och webbplatser är vanligtvis tillgängligt när en person kan hitta kommersiella broderier överföringar eller läsa mer om hur du skapar dem hemma.

Kvaliteten på en överföring bör övervägas innan köp, så ibland designen kan misslyckas med att överföra helt, vilket gör handarbete svårare. Det är allmänt rekommenderas till alla just börjat använda överföringar för att prova ett par på prov tyg. Test tyg kan vara allt från gamla t-shirts till ark för att överblivna tyget. Köra några tester kan bidra till att säkerställa kvaliteten på de överföringar, samt finslipa förmågan att tillämpa dem på rätt sätt.