Hur väljer jag det bästa Banana Milk?

May 17

När du € re välja banan mjölk, är det viktigt att förstå dina kostbehov, tillsammans med den typ av näring du räkna med att få från mjölken. Termen banan mjölk kan hänvisa till artificiellt smaksatt mjölk med super söt banan arom som tillförs till den, till pulveriserad bananarom, eller sötad mjölk med mosad bananer blandas in i den. Banana-älskare kan njuta av alla tre sorter av banan mjölk, så att välja bara en sort kan vara svårt. Bedöma smak, näring, och personliga preferenser bör hjälpa dig att förstå vilken typ är bäst för dig.

Nästan alla mejeriföretag som säljer smaksatt mjölk bär banan mjölk. Denna typ av mjölk kan ha en liten mängd bananpuré läggas till det, men det är oftast smaksatt med bananextrakt och socker. Den innehåller också ofta färgämne för att göra det en ljus gul färg. Barn som donâ € t normalt dricka vanligt mjölk kan dra till färgning och sötma av denna typ av bananmjölk. Du kan dricka det direkt från ett glas eller häll den över spannmål. Honung smaksatt och mutter-lastat spannmål kan vara särskilt delikat med denna typ av mjölk.

En smaksatt pulver för att göra banan mjölk är också allmänt tillgänglig i dagligvaruhandeln, och ofta finns bredvid jordgubbar och choklad versioner. Detta pulver doesnâ € t innehåller vanligtvis några bitar av riktiga banan. Istället är det vanligen tillverkade av en tung dos av artificiell banansmakämnen, socker, majssirap, och gult färgämne. Det gör ofta mjölk extremt söt och har en smak som liknar banan godis. Om du älskar bananer arom men canâ € t har mejerimjölk, kan detta pulver fungera bra för dig eftersom det kan läggas till icke-mejeri mjölk också. Du kan också rör ner den i yoghurt eller lägga till den i mjölkbaserade smoothies för en touch av fruktig sötma.

En tredje typ av banan mjölk kanske inte har så mycket sötma eller intensiv banansmak som de tidigare två val, men det innehåller i allmänhet den mest näring. Generellt måste denna version göras hemma. Det handlar om att hugga upp en ny banan, släppa den i ett glas mjölk och blanda de två tillsammans med en stavmixer. Detta kan också göras med en mixer eller en matberedare. Resultatet är en tjock, fruktig, och fyllning dryck som innehåller kalium och fibrer.

Om du vill ha den näring av blandade, färsk banan mjölk och har en söt tand, donâ € t worry. Några skedar socker, honung, eller sukralos kan läggas till denna blandning för att förbättra banansmak och ge den en sötare underton. För en mycket tjock drink, kan du frysa bananerna först. Detta gör oftast mjölk krämig och läckra, och mycket som en banan milkshake, som också kan piskas upp med tillägg av en liten glass.

  • Gäng bananer.
  • Banan mjölk.