Hur väljer jag det bästa Mixer Delar?

February 27

Det bästa sättet att välja köksblandare delar är helt enkelt att välja den del som utför den funktion som du vill. Det finns många typer av mixerdelar, och var och en utför en specifik funktion. Ofta, namnet på blandardelen förklarar dess användning. Till exempel är en trådvisp används för att piska matar, en degkrok används för att knåda degen, och en kornkvarn används för att mala säd. När du identifierar de funktioner du önskar, är det lätt att välja de bästa mixerdelar, men det är viktigt att välja endast de delar som är gjorda speciellt för ditt varumärke av köksblandare.

Extra delar och tillbehör finns tillgängliga för de flesta märken av handblandare och monterblandare. Mixer delar allt från en enkel visp med en inbyggd spatel till en fullt fungerande matberedare, så se till att avgöra vad du vill ha en mixer del att göra. Alternativa storlekar och former av platta vispar och tråd piskor är tillgängliga, samt skål omslag, hälla sköldar, matbrickor och specialverktyg för att trycka mat.

En enda allrengöringsmedel beater eller en uppsättning av två vispar är standard köksblandare utrustning. Andra användbara tillbehör kan innefatta en paddel för skonsam vikning, en ballongvispen kvarstad och en krok eller krokar för att knåda deg. Dessa kan vara tillräckligt för de flesta kök blandnings sysslor, men speciella mixerdelar kan användas när ett recept kräver en avancerad framställningsmetod eller bara för att spara tid på en repetitiv köks uppgift. Tänk på de livsmedel som du ofta förbereda och huruvida en särskild blandardelen skulle hjälpa dig att förbereda dem bättre.

En populär fäste för hand blandare är en blandningsverktyg som kan användas för att blanda hälsosam frukt smoothies och andra drycker juice. Blandnings Verktyget kan infogas direkt i dryckesbägaren att avveckla och blanda innehållet med lite krångel. Andra typer av hand mixer delar kan utföra kraftfull visp av äggvita eller långsam och stadig knådning av stela bakverk och bröddeg.

Stand blandare har i allmänhet det största urvalet av alternativa delar, och ganska ofta, är delarna för en enda köks uppgift. Till exempel, en ravioli maker, en pasta press och en pasta skärutrustning är enskilda mixer delar som används för att göra färska nudlar hemma. Funktionen hos en annan mixer delen är att mala kött, och ännu en används för att stoppa korv. Några fler tillbehör som utför specifika arbetsuppgifter är en grönsak kvarn, en citruspressen och många slicers och dokumentförstörare.

Mixer delar inkluderar även ett urval av alternativa skålar för stand blandare. Blandarskålar säljs i en mängd olika storlekar och former, inklusive några med handtag. Det finns också ett urval av skål täcker och hälla sköldar som kan hjälpa till att skydda ett kök från mat splatters. Om ditt kök ofta blir rörigt från stänk när du använder din mixer, en del som en av dessa kan vara ett bra val.

  • Mixer reservdelar kan innefatta skålar.