Vad är Nail Enamel?

February 3

Nail emalj är ett annat namn för nagellack eller, desto mer populärt namn, nagellack. Den levereras typiskt i en liten glasflaska som har en borste fäst vid skruvlocket. Nagellacket är vätskan i flaskan som en borstar på hans eller hennes naglar att lägga till färg. Efter några minuter, härdar vätskan och torkar, bildar en tunn skalliknande skikt över naglarna.

De fyra stora ingredienser i nagellack filmar medel, lösningsmedel, färgämnen och hartser och mjukgörare. Varje företag har sin egen formel, vilket är varför det finns så många märken och typer som finns. Det finns en enorm mängd olika färger, allt från klart för ljust neon. Några glöd även i mörker.

Det huvudsakliga syftet med nagellack är att arbeta som ett tillbehör av sorterar till vad utstyrsel någon kan bära. Det är också ett sätt att täcka spik brister såsom bucklor, chips eller missfärgning, som kan se ful och orsaka besvär eller självmedvetna känslor. Lite nagellacksremover kan enkelt ta bort färgen så att en annan färg kan ersätta den.

Vid tillämpning nagellacket, går ett baslack vanligtvis först för att jämna ut ytan av nageln och förhindra mörkare färger från missfärgning naglarna. Nästa steg är att tillämpa polish, som måste gå på i tunna jämna slag för att undvika det ser ojämn eller ojämn. Efter det torkar, går topplack över det. Syftet med täckskiktet är att lägga till extra glans till den polska samt hindra den från flisning, särskilt på spetsarna av naglar som kommer i kontakt med många typer av ytor.

Vissa nagellack är en allt-i-ett, vilket innebär att de innehåller baslack, polska och överlack tillsammans utan separata ansökningar. En annan typ av nagellack är snabbtorkande, som torkar snabbare än den typiska nagellack. Det finns också stärka nagellack, vilket är bäst för dem som har svaga naglar, och långvariga polska, som har en formel som är speciellt utformad för att förhindra flisning.

Det bästa sättet att välja en spik emalj är att utvärdera tillståndet i naglarna och bestämma vilken polish skulle vara mer fördelaktigt. För att välja skuggan, kommer en vardaglig färg vara bäst, förutom flera andra färger som kompletterar garderoben. Lacket är typiskt bra för ungefär ett år tills det måste kastas ut, men det är viktigt att se till att locken skruvas på ordentligt för att hindra dem från uttorkning.

  • Nail emalj är en annan term för nagellack.
  • Vissa nagellack innehåller baslack, polska och täckfärger allt i en flaska.
  • Nail emalj remover.