Sätta Signatur Lines

September 16

Detta tips är praktiskt om du sätter ihop ett avtal eller en form som kräver signaturer. Med vissa ordbehandlare måste du gissa på positionering signatur linjer på sidan. Word, å andra sidan, kan du exakt positionera signatur rader så de ser nästan uppsatt. Till exempel anser följande typ av signatur linje:

(Ditt häfte) Datum

Du kan skapa denna signatur linje med hjälp idel flikar, vissa av dem med ett understreck ledare karaktär. Linjen för underskrift och datum (den med linjerna) krävs inställningen av tre flikar; två av dem högerjusteras med ett understreck ledare, den andra bara en flik vänsterjusterad sluta med ingen ledare. Informationslinjen kräver under två centrerad taggar. Dessutom bör du använda en mindre än normalt typ storlek för informationslinjen.

Användningen av flikar för signaturlinjer möjliggör en mycket mer exakt positionering av linjerna och informationen under. Din alternativ är att använda understreck och mellanslag för att positionera information eller möjligen inrätta en särskild tabell. Dessa alternativ är mindre enkla och mer benägna att positioneringsfel.

WordTips är din källa för kostnadseffektiv Microsoft Word utbildning. (Microsoft Word är det mest populära ordbehandlingsprogram i världen.) Detta tips (1761) gäller för Microsoft Word 97, 2000, 2002, och 2003.