Vad är ett Passport kamera?

September 21

Ett pass kamera är en typ av kamera som utvecklats speciellt för att skapa bilder för användning vid tillverkning pass. Dessa kameror är utformade för att ta två eller flera bilder samtidigt, ofta med hjälp av flera fasta objektiv som kan ta flera bilder på en gång. De bilder som tagits på detta sätt kan sedan snabbt skrivas, oftast eftersom dessa kameror är omedelbar; annars någon kamera kan användas och flera bilder kan skrivas under utveckling. Som digitala kameror har kommit i förgrunden, har dock användningen av ett pass kamera blir i stort sett onödigt, eftersom en enda digital fotografi enkelt kan skrivas ut från en dator flera gånger.

Det grundläggande syftet med ett pass kamera är, som namnet antyder, att ta bilder för användning i tillverkningen av pass. Många pass använder flera fotografier i passet, eller kräver flera fotografier lämnas in för pass bearbetning. För att underlätta detta, användandet av ett pass kamera gör att flera liknande, nästan identiska, bilder som ska fångas av en enda kamera i ett ögonblick. Detta görs genom utformning av kameran med flera linser, i huvudsak att göra en enda kamera byggd som två eller flera kameror i en kropp.

Ett pass kameran är en omedelbar kamera, designad för att skriva ut bilder väldigt snabbt. Bara om någon kamera kan användas för att skriva ut flera fotografier från en enda negativ, även om denna process kan ta en ganska lång tid för utveckling och utskrift. Ett pass Kameran är konstruerad så att flera fotografier alla kan utvecklas omedelbart, eller mycket snabbare än vad som skulle krävas för att utveckla och tryckning av flera bilder från en negativ. Antalet utskrifter pass Kameran ger beror på utformningen av kameran och antalet linser som används, även om två linser är ganska vanligt och vissa kameror kan skriva ut fyra eller fler fotografier.

Som digitalkameror blev mer prisvärd och praktisk att använda i fotografering, har behovet av ett pass kamera stor del eliminerats. En digitalkamera kan användas för att ta ett digitalt foto, som sedan kan överföras till en dator eller en bärbar lagringsenhet. Denna fil kan sedan användas för att snabbt och enkelt skriva ut så många fotografier som behövs från en skrivare ansluten till datorn eller en lagringsenhet. Sådan utskrift är oftast billigare än utveckling och utskrift från en analog kamera och digitalkameror har blivit allt prisvärd och enkel att använda.

  • Ett pass.
  • En passfoto.