Vad är Honey Bran Muffins?

April 3

Honung kli muffins är individuella, muffin formade delar av sötad snabb bröd terar denna naturliga sötningsmedel och säd biprodukt. Honungen är naturligtvis skapad av bin erhålla, blandning och lagring blommanectar, och det kan vara rå eller bearbetad när de används för muffins. Bran, en fullkorn s yttre skal, erhålls genom malning och kombineras med mjöl eller andra spannmål för att ge den muffins textur, täthet, och fiber. Muffins innehåller en mängd andra grundläggande ingredienser och add-ins och flera beredning och bakning justeringar är nödvändiga.

Honung är ett naturligt sötningsmedel som skapas när bina blandar blommanectar med enzymer i deras saliv, och sedan lagra blandningen i deras bikupa väggar, där värme från deras vingar tar bort fukt. Honungens färg och struktur beror på från vilket blommor nektar ursprung. Mest honung som säljs i livsmedelsbutiker är pastöriserad, men rå honung är typiskt tillgängligt på hälsokostbutiker och bondens marknad.

I honung kli muffins, är denna tjocka ämne som används för att lägga sötma och lite fukt till snabb bröd. Den kan också användas som ett hälsosamt alternativ till raffinerat socker om honungen är rå. Honung kan behöva värmas under flera sekunder eller dess behållare som i varmt vatten, speciellt i kallare månaderna eller om det är rå, för att möjliggöra enklare hälla.

Den andra huvudingrediens - kli - i denna muffin kommer från en fullkorn, vanligen vete eller havre. Fullkorn har ett hårt yttre skal som kan separeras under målning, vilket är hur kli skapas. Ris, majs, och hirs kli finns också. Ofta är kli blandat med en typ av mjöl för att bilda basen av en muffin smet. Mjölet ger en mjuk, svampig kvalitet till muffins, och kli tillför densitet och textur.

Andra grundläggande ingredienser finns i honung kli muffins. Jäsningsmedel som bakpulver eller pulver hjälpa muffins att stiga och fluffa upp, medan våta ingredienser som olja eller smör och ägg binder, lägga fukt, och kan också hjälpa till att surdeg. Mosad frukt kan användas i stället för hög fetthalt butters eller oljor. Tillägg som nötter och färsk eller torkad frukt lägga till mer konsistens och smak, som gör bakning kryddor.

Beredning av honung kli muffins innebär siktning de torra ingredienserna tillsammans. Honung hälls in med de våta ingredienserna och bindemedel, och långsamt rörs i de torra ingredienserna, kombinerar tills en slät smet former. Honung kli muffins kräver ofta något mer flytande och omrörning än de gjorde med all berikat mjöl, och en något lägre ugnstemperatur hindrar sirapsliknande sötningsmedel från förbränning.

  • Kli.
  • Honung tillför en delikat sötma till muffins.
  • Bakpulver, en av ingredienserna i honung kli muffins.