Vad är några utomhusaktiviteter i Houston, Texas?

March 15

Det finns massor av utomhusaktiviteter i Houston, Texas, men om du planerar att besöka under sommarmånaderna, vara beredd på varmt väder och en och annan kraftiga regnoväder eller ens orkaner. Det är klokt att uppmärksamma vädret när du planerar din utomhus utflykter, för att få massor av solkräm, skyddskläder och solglasögon och planera de flesta av dina utomhusaktiviteter för de tidigare morgontimmarna. Detta gör att du får se den vackra "utanför" Houston har att erbjuda och kan spara dina besök till luftkonditionerade inomhus för eftermiddagen.

Det finns en mängd olika parker i Houston, men ingen är mer populär än Hermann Park. Parken skänktes till staden i början av 20-talet, men genom försummelse, var fruktansvärda formen av 1980-talet. Vid denna punkt var Herman Park Conservancy bildats för att återställa parken och göra den till en av de vackraste platserna att besöka i Houston. Samt att ta en enkel promenad och titta på vilda djur, hittar du ett antal utomhusaktiviteter i Houston där.

Dessa innefattar:

Om du gillar nöjesparker eller vattenparker, har Houston massor att erbjuda. Överväga ett besök på Six Flags Astroworld att rida en eller flera av sina elva bergochdalbanor, plus många andra spänningen åkattraktioner och åkattraktioner för barnen. Alternativt, om du vill svalka samtidigt som man strävar friluftsliv i Houston, överväga en resa till Adventure Bay Water Park, öppen från Memorial Day till Labor Day.

Om du letar efter utomhusaktiviteter i Houston som erbjuder fantastisk underhållning, se till att kolla schemat för Houstons Miller Outdoor Theater. Under sommarmånaderna, hittar du en mängd olika program från uppträdanden av symfonin till pjäser för hela familjen. Kvällen föreställningar kan vara mest bekväma, eftersom vädret tenderar att hålla värmen långt in på natten.

En annan av de stora inomhus- och utomhusaktiviteter i Houston är ett besök på Bayou Bend Collection and Gardens. Även om du kan turnera i historiska hus kvar till Houston av Miss Ima Hogg, som har många objekt av historiskt intresse förutom en härlig arkitektur, en av de främsta attraktionerna är den underbara trädgården designade av Hogg. Du kan uppskatta över åtta separata trädgårdar under en resa till Bayou Bend, och även ta guidade turer (reservationer rekommenderas), i hemmet och en del av trädgården.

Besökare bör också vara säker på att dra nytta av en av de mest eklektiska utomhusaktiviteter i Houston genom att ta en promenad genom Orange Show. The Orange Show har en 3000 kvadratmeter arbete stålarkitektur, byggd som en labyrint. Under vandringen hittar du många intressanta platser, bland annat en önskebrunn och en oas. Det finns också en inomhus museum och presentbutik om du vill fly värmen i några minuter. The Orange Show erbjuder ett unikt sätt att bedriva friluftsliv i Houston, till skillnad från allt annat du kommer att se i staden.

  • Golfare kommer att njuta av Houstons många golfbanor.
  • Houston Zoo har över 4.000 djur.
  • Folk borde bära solglasögon när du deltar i utomhusaktiviteter.
  • Six Flags Astroworld har elva bergochdalbanor för din njutning.