Vad är en Pastry hjärta?

August 11

En bakelse hjärta är i grunden något hjärtformade bakverk post. Den vanligaste typen av bakverk hjärta är en söt behandla vanligt i norra New York state i USA, och i synnerhet i Buffalo, New York. Denna typ av bakverk hjärta är smördeg som har formats till ett hjärta och frostat eller glaserat. Andra typer av konditori hjärtan kan också vara hjärtformade utskärningar av konditorivaror, som kan användas på flera sätt. Pastry hjärtan kan vara vanligt, frostat, eller fylld med grädde eller frukt.

Smördeg är en flagnande deg som försiktigt rullas ut på ett sätt som skapar lager av fett och deg som gör den slutliga produkten flagnande. Denna typ av bakverk kan göras för hand, men finns även i den frusna delen på många stormarknader. Den kan användas för både söta och salta rätter.

Den bakverk hjärta gemensam för norra New York är skapad genom valsning, då skivning kylda smördeg på ett sätt som gör bakverk skivor likna ett hjärta. Det är gulaktigt på utsidan och mjuk på insidan. Den metod som används för att göra dessa typer av konditori hjärtan liknar det som används för att göra en annan bakverk kallas Orejas eller palmblad. Vid handläggningen av en bakelse hjärta visas smördeg synbart ha rullat i stället skär med en cookie cutter eller formad med en annan metod.

För denna typ av bakverk hjärta, är smördegs rullas ut platt med en kavel, då sidorna av det tillplattade bakverk valsas in mot varandra för att skapa en rundad topp med två bulor, liknande den som ses på toppen av ett hjärta forma. För att göra formen ser mer ut som ett hjärta, vissa bagare arbetar degen till en punkt i botten, men de är oftare kvar rundade nedtill. De är sedan i ugn och svepte med söt glasyr eller frostat i en hjärtform, vanligen med hjälp av en vit glasyr gjord med strösocker.

Medan degen hjärtat vanligt i New York rullas och skivade, är konditorier hjärtan i andra regioner ofta skära ut med hjälp av hjärtformade kakmått. I detta fall kommer bagaren rulla ut degen platta med en brödkavel, skär hjärtat formar ut, och baka hjärtformade bitar tills de är krispiga. Denna typ av bakverk hjärta brukar serveras med två konditorier hjärtan sandwich söt fyllning som vispad grädde och fruktkonserver i mitten, ungefär som en mindre tät, flakier sandwich cookie.