Hur blir jag en kvalitetssäkring revisor?

October 14

Beroende på fältet, för att bli en kvalitetssäkring revisor, börjar ofta en individ som produktionsarbetare, en tekniker, eller laboratoriepersonal arbetstagare som har fått praktisk erfarenhet och kunskap om produkten. Ibland är ytterligare utbildning, en särskild certifiering, eller en examen som krävs för att få anställning i denna position. Oftast dator, databas, och lab färdigheter krävs för att genomföra olika tester som krävs på produkterna. Förutom produktupplevelse, det finns ett antal egenskaper som en individ bör ha för att fungera som en kvalitetssäkring revisor.

En kvalitetssäkring revisor är en individ som tilldelats analysera, testa och kvalificera specifika produkter som tillverkas eller utvecklas av hans eller hennes arbetsgivare. Resultaten av dessa tester jämfört med en i förväg bestämd uppsättning standarder och metoder beroende på produkterna slutanvändning. Enkelt uttryckt, är kvalitetssäkring revisorn det slutliga godkännandet och bekräftelse av ett kvalitetsprodukter innan det når sin målinriktad marknadsplats.

I de flesta branscher, för att bli en kvalitetssäkring revisor, en individ måste också organiseras, detalj orienterad och har exceptionell problemlösning färdigheter för att lyckas. Eftersom testning kvalitetssäkring och produkt kvalifikationer skulle kunna innebära en stor mängd exempeldata, bör denna person kunna föra noggranna register och bli allvarligt om hur processen och kommunicera information. För att bli en kvalitetssäkring revisor är det viktigt att förstå de specifika och unika regelverk som är etablerade i just din bransch, så det är viktigt att känna till gällande riktlinjer.

En kvalitetssäkring revisor måste också vara en god kommunikatör som har goda muntliga och skriftliga kunskaper eftersom lagar och regler är för närvarande förändras för att möta säkerhet och kvalitet. Kommunikation är en viktig komponent i revisorns uppsättning ansvarsområden eftersom mycket av den information som erhållits i test måste förklaras till andra medlemmar i teamet och arbetsgivare. När normer och praxis förändras, är det ansvar kvalitetssäkring revisorn att lämna denna information tydligt och korrekt till de individer som är inblandade i kvalitetssäkringsprocessen.

För att bli en kvalitetssäkring revisor, den sista signaturen, tecken på godkännande och spetskompetens set på en produkt av tillverkaren är din högsta prioritet. Denna pågående standard kommunicerar förtroende och rykte ett varumärke. Kvalitetssäkringen revisor position är inte bara en viktig komponent i produktionsprocessen, men en allvarlig ingrediens i en productâ € s framgång.

  • Revisorer är skyldiga att utföra olika förfaranden, såsom bevakning av ekonomiska journalföring och säkerställa medicinska eller andra typer av register är väldokumenterad.
  • En kvalitetssäkring revisorn bör ha över genomsnittet skrivkunskaper.