Vilka är de bästa tipsen för att göra Hydrangea Buketter?

September 13

Lush-ännu-ömtåliga hortensior kan göra en fantastisk bukett för speciella tillfällen som bröllop. Med några enkla tips kan göra hortensia buketter hemma vara ganska lätt. När du skapar hortensia buketter, det primära målet är kanske vissnande, och det är därför viktigt att klippa och konditionera blommorna ordentligt, samt att hålla dem hydratiserade. Om du använder en florist, kontakta henne i förväg för att se till att de önskade hortensia nyanser kommer att finnas tillgängliga. Slutligen, samtidigt samla en hortensia bukett, använd dubbelhäftande tejp för att hålla bukett s ribbon "handtag" på plats, och överväga att fästa extra band för en dekorativ effekt.

När du skapar hortensia buketter, är området med den högsta felmarginal brukar vissnande. Förhindra en vissnad bukett börjar med ordentlig kapning av hortensior. Oavsett om du köper hortensia från en florist eller ta dem från en trädgård, bör blommorna helst skäras på morgonen innan dagen för händelsen som de behövs. Delvis beror detta på att blommor tenderar att vara som mest hydrerad på morgonen.

Det andra skälet till att de hortensior bör klippas dagen innan de behövs är att ge tid för konditionering. När blommorna har skurits, bör deras blommar blötläggas i vatten i ungefär två timmar för att säkerställa att de är fast och återfuktad. Sedan botten av blommorna "stjälkar bör trimmas på en mycket skarp vinkel, ge dem en stor yta genom vilken de kan absorbera vatten. Därefter bör de hortensior placeras, stjälkar ner, i en vas eller hink med vatten till vilket blomma konserveringsmedel har tillsatts, där de skall förbli till nästa dag.

Även efter en hortensia bukett har skapats, förblir hydra en viktig fråga. Om buketten visar tecken på vissnande, nedsänkning sina blommar på vatten i ca 15 minuter kan återställa sin fasthet. Det är också klokt att vila buketten i en vas med vatten när det inte används.

När du gör hortensia buketter för ett speciellt tillfälle, är det oftast önskvärt att använda blommor som matchar färgen tema för detta tillfälle. Om du använder en florist, därför att hon bör höras i förväg för att se till att de önskade hortensia nyanser kommer att finnas tillgängliga. Det kan vara bra att ta med tyg färgrutor, en central eller något annat objekt som kan ge florist med en exakt visuell av önskad färg.

Fysisk montering av hortensia buketter är oftast ganska enkelt, särskilt eftersom den stora storleken på deras blommar betyder oftast att endast ett fåtal blommor behövs per bukett. När blommorna har samlats i den önskade formen, är det till hjälp att omsluta toppen av stjälkarna med dubbelhäftande skumtejp. Bandet som omfattar stjälkar, som bildar ett "handtag", kan sedan fästas med början vid den dubbelsidiga tejpen, som kommer att hålla den på plats. Slutligen, för en dekorativ effekt, anser binda extra längder av band runt toppen av stjälkarna, skapar en båge eller låta dem hänga ut serpentiner.

  • En hortensia blommar.
  • Det är viktigt att hålla hortensior hydrerad när du gör en bukett.