Ändra Tangentbordsinställningar på din dator

February 6

Tangentbordet är den primära inmatningsenhet för din dator. Att veta hur man styr tangentbordet eller ändra tangentbordsinställningar är avgörande för att hantera din dator.

Efter att trycka och hålla en nyckel för en given tid, att nyckel upprepningar. Pausen innan nyckel upprepningar är upprepningsfördröjning. Den snabbhet med vilken Keya € s karaktär (eller funktion) upprepar är repetitionshastigheten. Båda dessa poster som styr tangentbordet sätts med hjälp av tangentbordet dialogrutan Egenskaper som visas i följande figur. En extra objekt finns i denna dialogruta: Den hastighet med vilken markören blinkar kallas blinkhastigheten.

Ändra Tangentbordsinställningar på din dator

Styr din tangentbordet med den här dialogrutan.

För att öppna dialogrutan, från Kontrollpanelen Hem väljer Maskinvara och ljud och sedan på Tangentbord. Eller, från Kontrollpanelen i klassiskt läge, öppna ikonen Tangentbord.

Inom Tangentbord dialogrutan Egenskaper använda musen för att manipulera reglagen i dialogrutan för att fastställa skattesatserna, och sedan testa skattesatserna i textrutan thatâ € s tillhandahålls. Klicka på OK eller Verkställ knappen endast när du € re glad.