Hur man drar Hands on Fashion Siffror

October 14

Många nya mode artister döljer händerna genom att sticka dem bakom figureâ € s rygg eller genom att rita former som ser ut som tassar. Men händer donâ € t måste vara så svårt om du använder grundläggande former och kurvor.

Följ dessa steg för att skapa en plan för hand med fingrarna förlängas:

 1. Rita en oval för handflatan.

  Denna ovala bör vara lite mindre än 1/2 längden på din figureâ € s huvud.
 2. Dra en parallell kurva över ovalen för att visa var fingrarna slutar.

  Avståndet mellan kurvan och den övre av ovalen är ungefär densamma som handflatan längd. Den totala längden av handen är ungefär 4/3 av längden av huvudet.
 3. Lätt skissa i fingrarna, med hjälp av toppen av ovalen som den plats där fingrarna ansluta handflatan och den övre kurvan för fingertopparna.

  Den långfingret är den längsta finger, med pekfinger som nästa längsta. Den ringfingret är något kortare än pekfinger (eller samma längd som pekaren), och lillfingret, naturligtvis, är den kortaste.
 4. Lägg en cylinderliknande form för tummen och skugga för dimensionen.

  Hur man drar Hands on Fashion Siffror

När du förstår hur man drar den grundläggande sidan, prova din egen hand på att rita en typisk mode Modela € s handen pose. En av de vanligaste hand poser är en sidovy av handen med lite modet böj till fingrarna.

Herea € s hur man drar handen från sidan:

 1. Börja med en cirkel för armbågen. För underarmen, rita en avsmalnande cylinder som avslutas med en mindre cirkel i slutet för handleden.
 2. Vid slutet av handleden, rita en triangel form med en punkt i triangeln vidrör cirkeln av handleden.

  Denna triangel representerar handen, minus fingrarna. Underarmen är 1 huvud lång, och handen är ca 1/2 huvud långa.
 3. Från den breda punkten i triangeln, lägg i ett rör-typ form för tummen. På den vassa spetsen av triangeln, lägga till två rörformer bock från slutet för fingrarna.

  Hur man drar Hands on Fashion Siffror