Förstå Visningsalternativ

June 5

Det verkar som Word kan anpassas på ett nästan obegränsat antal sätt. Ett sätt på vilket du kan skräddarsy Word är genom att ange hur information kommer att visas när den visas på skärmen. De typer av anpassningar som finns, dock beroende på vilken vy du använder. (Visningar - som Normal, Sidlayout och Outline -. Har täckts i andra WordTips) Slutsatsen av detta är att du bör kontrollera fliken Visa i dialogrutan Alternativ (välj Alternativ på Verktyg-menyn och klicka sedan på på View) i alla dina olika vyer. Längst upp i dialogrutan ser du en notation som Visa du använder, och resten av dialogrutan innehåller de specifika alternativ Word behåller för det View.

Beteendet hos fliken Visa är lite annorlunda i Word 2000 och Word 2002. I dessa versioner, inte Word inte skiljer kontrollerna i Visa-fliken utifrån den vy du använder. Istället är alla tillgängliga kontroller visas i fliken, men de är organiserade annorlunda än i tidigare versioner av Word.

WordTips är din källa för kostnadseffektiv Microsoft Word utbildning. (Microsoft Word är det mest populära ordbehandlingsprogram i världen.) Detta tips (652) gäller för Microsoft Word 97, 2000, 2002, och 2003.