Finns det något sätt att undvika att bli reviderad på Mina skatter?

April 30

Enligt den nuvarande Internal Revenue Service (IRS) systemet, få skattebetalare är helt säkra från att granskas, men över 99% lyckas flyga under radarn IRS varje år. Av den mycket liten andel som inte i slutändan får granskas, de flesta är engagerade i högrisk eller höginkomstländer yrken eller är egenföretagare med betydande affärs avdrag noterade på deras avkastning. Andra är antingen slumpmässigt utvalda för kvalitetskontroll eller för att de angett som höjde flaggor enligt en hemlig IRS formel. Dina chanser att få granskas som en genomsnittlig medborgare betalar ett genomsnittligt belopp av federala skatter är fortfarande ganska minimal, åtminstone i teorin.

En sak du kan göra för att undvika att bli granskade är undvika kontantintensiva yrken, såsom bilverkstäder, väntar tabeller, spel, professionell underhållande och något i gästfrihet trades. Skattebetalare som får betydande mängder kontanter drickspengar är skyldiga att rapportera dessa inkomster till IRS, men i verkligheten många människor under-rapport kontant ersättning om sina skatteformer och ficka resten. Om du arbetar i en bransch där kontantbetalningar och tips är en del av din inkomst, ska du föra noggranna register och rapportera denna inkomst för att undvika att bli granskade. Om en bartender arbetar i Las Vegas, Nevada, till exempel, bara rapporterar $ 12.000 amerikanska dollar (USD) inkomstkälla på hans skatter, kan IRS undrar om han är underrapportering sin inkomst från tips.

Ett annat sätt att undvika att bli granskade är att dubbelkolla din matte innan du skickar din självdeklaration. IRS datorsystem kan korrigera mindre fel, men en skattedeklaration fylld med många matematiska fel kommer att locka oönskad uppmärksamhet, särskilt om dessa fel gynnar rutinskattebetalarna. Misstag i personlig information såsom adresser eller personnummer kan också öka dina chanser att bli granskade. Ditt mål är att göra din egen självdeklaration ser så oansenliga som resten av de former som sitter på en IRS agent skrivbord. Elektroniskt inlämnade avkastning är tänkta att ingå i "revisions lotteri", men ofta är det ett fall av utom synhåll, ur sinne.

IRS tenderar att granska skattebetalarna med en större möjlighet att under-rapport inkomst eller att hävda obehöriga kostnader i näringsverksamhet. Det är därför orimligt antal skattebetalare som kontrolleras är antingen egenföretagare eller är involverade i verksamheter IRS anser mogen för ekonomiska övergrepp. Egenföretagare människor måste hålla inne tillräckligt med pengar varje år för att uppfylla sina skattemässiga skyldigheter, men de har också rätt att kräva ett antal juridiska kostnader i näringsverksamhet för att kompensera dessa skyldigheter. IRS är medveten om frestelsen att rapportera personliga utgifter som kostnader i näringsverksamhet, så det är inte ovanligt att en egenföretagare som befinner sig bli granskade efter att lämna in en skattsedel fylld med tvivelaktiga avdrag.

Dina chanser att få granskade också öka om du arbetar i yrken med tvivelaktigt rykte. Ägarna till telemarketing företag, direkt marknadsföring byråer, och personliga lån företag kan finna sig att bli granskade oftare än den allmänna befolkningen. Dessa typer av företag tjänar stora mängder inkomster genom hardcore försäljning taktik och konsumentmissbruk, vilket gör dem intressanta mål för IRS agenter som vill avslöja dolda inkomster. Om du vill undvika att få granskade, undvika sysselsättningen i grå-området yrken.

IRS gör använder en hemlig formel för att avgöra vem som kan komma att bli granskade under den treåriga möjligheternas fönster efter inlämnande av ett tvivel självdeklaration. Ringde diskriminantfunktionen System (DFS), jämför det här programmet de rapporterade siffrorna på en viss skatteblankett mot en uppsättning normer som fastställts av år av demografisk forskning. Om en skattskyldig med en fru och fyra barn bor i Beverly Hills, Kalifornien, men bara rapporterar $ 20.000 USD i totala intäkter, DFS-programmet kommer sannolikt flagga avkastningen som misstänkt, eftersom inkomsten inte matchar stadens demografi. På samma sätt kan någon som rapporterar en betydande mängd donationer till välgörande ändamål jämfört med hans blygsamma inkomster också finna sig att bli granskade.

Så kort sagt, är tricket att undvika att bli granskade rapportera din inkomst så noggrant som möjligt och hålla dina avdrag inom acceptabla gränser. Undvik att höja flaggor med IRS och du kan undvika att bli granskade, såvida du vinna slump "revisions lotteri" och hitta nya och spännande sätt att svettas.

  • Telemarketing företag får finna sig att bli granskade oftare än den allmänna befolkningen.
  • Dubbelkontroll siffrorna skrivs in på en skattsedel kan bidra till att minska risken för att få granskas.
  • Kontantintensiva yrken, såsom väntar tabeller, är mer benägna att kräva revision.
  • Individer som får mindre än $ 100.000 per år har en mycket låg chans att få granskas.