Vad är Bath Bomb Kits?

April 16

Bath bomb kit innehåller alla kosmetiska kvalitet ingredienser kunderna behöver för att göra sina egna bad bomber. Kit kan lätt köpas från hantverk butiker eller Internet butiker i olika storlekar och teman. Många kit finns färdiga, men återförsäljare tillåter ofta konsumenten att välja vilka färger, dofter och inneslutningar de vill göra sina egna anpassade bomber. De kan också erbjuda inneslutningar som förbättrar badupplevelse som smör, salter, och dekorationer.

Base komponenter som ingår i badbomb kit innefattar natriumbikarbonat och citronsyra. Dessa ingredienser, när de kommer i kontakt med vatten, orsaka bomber för att fräsa. Finns i olika mängder, de i förväg uppmätt i satser i rätt nyckeltal för användning. Natrium cocosuplhate ingår också i vissa paket, vilket ökar mängden lödder och bubblor att produkten ger. Instruktionerna innehåller ofta exempel och idéer.

Färger tenderar att komma i pulverpigmentform, eftersom detta inte medför bikarbonatet och syran att reagera. En mängd olika färger finns tillgängliga beroende på satsen, och ofta, kan köparen välja vilka pigment de vill. Dofter brukar komma i form av eteriska oljor, och som färg, finns det oftast olika att välja mellan. Populära dofter tillgängliga i bad bomb kit inkluderar lavendel, kokos och vanilj.

Oljor är vanligen används för att binda de grundläggande bad bomb ingredienser tillsammans och även att återfukta huden. Typiska oljor som tillhandahålls i kit inkluderar mandel, jojoba och aprikoskärn. Användningen av oljor innebär att produkterna kräver ett visst mått av torktid som skall bli stabil, så vissa kit inkluderar alternativt trollhassel, som har en snabbare torktid och också orsakar inte den brusande reaktionen ska ske.

Inneslutningar i bad bomb kit kan bestå av smör och salt. Butters, såsom shea, kakao eller kokosnöt, hjälpa återfukta huden. Salt hjälper mjuka vattnet i hårt vatten områden, och en del, till exempel de från Döda havet, används av producenterna för att avgifta huden. Epsom salter stöd i torkningsprocessen. Färgade salter är också tillgängliga för kit och kan användas för dekoration liksom mer praktiska ändamål.

Andra tillägg inkluderar blomknoppar och kronblad, upplösande pappers dekorationer och glitter. Dessa kan vara i färdiga bad bomb kit eller finns att köpa separat. Mångfalden av valet för dessa poster tenderar att vara större i skräddarsydda kit. Slutligen alla satser ingår någon form av mögel att forma bad bomber. Dessa är oftast sfäriska, men ägg, blomma, och hjärtat former är också populära.

  • Bath bomb kit kan inkludera Döda havet salter som avgiftar huden.
  • Natrium cocosuplhate brukar med i bad bomber kit som skapar fler bubblor.
  • De flesta bad bomb satser är en form för att forma badet bomben till en boll.
  • Epsom-salter, som används för att göra bad bomber.
  • Trollhassel används ofta i torkningsprocessen av bad bomber.