Hur väljer jag det bästa Protein Bar?

June 17

Att hitta rätt proteinbar beror på vad du försöker komplettera. Protein barer kan användas av tyngdlyftare som vill ha en hel del protein, eller som en måltidsersättning. Rätt bar för du kommer att möta dina näringsbehov, vara låg sockerhalt, och smaka bra för dig.

För tyngdlyftare, är ett protein bar förbrukas för att öka muskelmassa. Om det är vad du letar efter, hitta en bar som har gott om protein och många kalorier bör vara din prioritet. För dessa typer av barer, bör mängden protein listas först i ingrediensförteckningen. Baren bör också ha gott om kolhydrater och fetter, särskilt för att äta efter ett träningspass. För bästa resultat bör proteinet komma från en rad olika källor, inte bara vassle eller jordnötter.

Om du letar efter en måltidsersättning proteinbar, då du kommer att vilja hitta en bar som har protein men också är lägre i fett. Den bör också innehålla tillräckligt med vitaminer och mineraler för att tillgodose dina behov. Dessa typer av barer är oftast högre i kalorier, så se och kontrollera att inte mycket av de kalorier från socker.

Protein barer som används för att öka energi kommer att ha protein, om än i en lägre mängd, i tillägg till andra milda-stimulantia. De stimulantia kan vara ingredienser som koffein, ginseng, eller grönt te. De är bra innan en fysisk aktivitet, men kan ofta orsaka en slö känsla när stimulantia avklinga. Undvik dessa barer efter ett träningspass eller intensiv aktivitet, och välja en av de andra måltidsersättning barer eller en bar med mer protein.

Oavsett bar du väljer, för att itâ € s bäst undviker dem med mycket socker. Detta kan listas på förpackningen i en mängd olika former. Hög majssirap, socker, rörsocker och maltos är alla former av socker som kan lägga kalorier och spik dina blodsockernivåer, vilket kan leda till trötthet och eventuellt illamående.

En annan faktor som är viktig i ett protein bar är smak. Detta kan vara knepigt eftersom de bästa vinprovning barer är ofta mycket socker och fett, som är det som ger baren en söt smak och gör att du känner dig full. Om det doesnâ € t smaka gott, men du förmodligen wonâ € t vill äta det. Det bästa du kan göra är att hitta en som passar dina behov och smakar anständigt. Att hitta flera som uppfyller dessa kriterier kan bidra till att undvika att få utbränd på en typ av smak eller bar.

  • Det är bäst att undvika proteinbars med mycket socker.
  • Äta protein barer kan öka muskelmassa i de som lyfter vikter.