Bygg en attraktiv Mom Blog Media Kit

June 17

Du kan skapa din mediasatsen i alla ordbehandlings- eller presentationsprogram. Det bästa sättet att bokföra satsen till din blogg, är dock att konvertera den till webben vänliga PDF-format.

Du kan ladda ner en gratis PDF Maker från CutePDF.

Du behöver inte vara en professionell designer för att sätta ihop en snygg mediasatsen, men du vill att det ska se bra ut. Bara jobba med det du har - ditt huvud skott, din blogg logotyp, och kanske några prov fotografier som illustrerar vad ditt innehåll handlar om.

Du kan också låna grafik från din blogg mall. Skapa en enkel mall som kommer att lägga en touch av din blogg design stil till varje sida i mediasatsen.

Sommer Poquette från Green and Clean mamma inte bara har skrivit en fantastisk själv PR profil, är hennes mediepaket alltför stor. Ett prov sidan visas här. Du kan ladda ner hela mediepaket.

Bygg en attraktiv Mom Blog Media Kit

Ett prov mediepaket från Green och Clean mamma.

När du skriver din mediepaket, skriver det i tredje person, undvika att använda ordet jag ihåg vem detta kit är för:. Potentiella annonsörer och varumärken. De vill veta vad du kan göra för dem, inte vad de kan göra för dig.

Var noga med att inkludera följande information i dina medie kit, organiserade så här:

  • Sidan en av dina mediepaket - din blogg överblick: På första sidan i din mediasats, placera din logotyp, ett huvud skott, din blogg namn, din blogg fras, och inte mer än två korta stycken av innehåll. Gör en punkt om dig, en om din blogg. Markera dina prestationer, hur små du tror att de kan vara! Om du också skriver för eventuella igenkänn publikationer, nämna att här.

    Om du redan har arbetat med några varumärken på alla typer av evenemang, recensioner eller kampanjer, tala om dem också. Nästa, ange vad din blogg är känd för och vem din målgrupp är. Du vill låta folk veta varför de ska vilja arbeta med dig. Bara hålla det kort - du har bara en sida för att övertyga dem att läsa vidare, så gör det räknas.
  • Sidan två av din mediasats - din blogg statistik: På den andra sidan i din mediasats, ge höjdpunkterna i din blogg statistiken. Nämn månatliga unika besökare, sidvisningar och kortfattad demografisk information. Ge en ögonblicksbild av din närvaro i sociala medier, också - Twitter anhängare, Facebook-vänner, och Facebook fan-sida fans.

    Detta skulle vara ett bra ställe att nämna populära inlägg, hur snabbt din blogg växer, eller någon press nämner du har fått. Gör plats för en bild här - en populär recept, din Quantcast trafik graf, något som ger en annan visuell representation av vad din blogg handlar om.

    Du kan säkert sträcka detta avsnitt ut över en annan sida eller två om du behöver rummet.

  • Sidan tre av dina mediepaket - dina sponsring och reklam alternativ: Det är där du använder de specifika sponsring möjlighet beskrivningar visas tidigare i detta kapitel. Om du säljer reklam, beskriva dina tillgängliga annonseringsalternativ.

Du kanske eller kanske inte vill att din mediasats att vara på din webbplats. Vissa bloggare vill göra det lätt tillgängligt och enkelt lägga upp den på sin Om sidan eller Press sidan. Vissa föredrar att vara mer privat och berätta för folk att skriva och begära mediepaket.

Om du lägger upp ditt mediepaket på din hemsida, kanske du inte vill ha med dina trafikstatistik och prislistan för världen att se. Så du måste bestämma hur mycket du vill göra allmänheten, och hur mycket du vill dela bara med personer du väljer. Om du gör det offentligt, kom bara ihåg att vem som helst kan se att information om din blogg.