Bakning set

June 24

Av någon underlig anledning, kan välja rätt sorts bakning set för ditt hem vara en av de svårare och förvirrande alternativ som en spirande kock kan möta. Den enkla anledningen till detta är att det finns så många olika alternativ att du bokstavligen kan gå bonkers försöker lära sig om var och en som för närvarande erbjuds. För att göra saken värre, det finns nya typer utvecklas och erbjudas på en nästan daglig basis.

Eftersom det är så förvirrande att försöka lära sig om de många olika typer av bakning uppsättningar tillgängliga, vad är en person att göra? Tja, svaret är att lära sig lite om de mest populära typer och märken som för närvarande erbjuds, och använda den informationen för att hjälpa dig att göra ditt slutgiltiga val. Tänk på att en av de viktigaste saker som du kan leta efter i en bakning uppsättning är om det kan passa i varandra. Detta kommer inte bara hjälpa dig att spara lagringsutrymme, men också hjälpa till att hålla saker ren och gör att du kan hitta den exakta storleken på skål eller kruka du behöver snabbt och enkelt.

Typer av Baking Set

  • Pyrex bakeware. Pyrex har varit populärt under de senaste 95 år. Den är gjord av icke-poröst glas. Fördelen är att Pyrex baka porslin leder värme bra, men kommer inte fälla lukter, smaker eller fläckar. De är säkra för ugn, mikrovågsugn, kylskåp och kan diskas i diskmaskin.
  • Stengods. Det sätt stengods är konstruerad, ser till att det robust nog att användas i mikrovågsugn eller ugn upp till 500 grader och kan rengöras i diskmaskin. Du kommer inte att smaka den tidigare middag efter rengöring eftersom de inte tillåter tidigare dofter och smaker att dröja, förstöra den aktuella måltiden.
  • CorningWare Baka och Servera. CorningWare s stengods sammansättning kommer att motstå alla flis eller sprickbildning. Det är icke-poröst, därför bör den inte fläckar eller behålla lukter. CorningWare kommer med både plast och Pyrex glaslock som ökar dess användning som servering, förvaring och matlagning nöje. Den kan användas i ugn, mikrovågsugn, kyl, frys, eller diskmaskin.
  • Rostfritt stål. Rostfritt stål matlagning och bakning apparater är fortfarande en av de mest populära val i köket idag. Men vem som helst som någonsin har använt denna typ av bakning in innan kan berätta att det har en liten nackdel, och det är att de inte kan användas i mikrovågsugn.

Om du köper klokt, kan du spara pengar genom att dela upp från någon av dessa produkter därmed spara på disk-up skålar och diska.