Vilka är de olika typerna av sovrum toalettbord?

April 4

De olika typerna av sovrumstoalettbord varierar i stil, form, färg och material. Många moderna toalettbord mönster har raka linjer och en vanlig look, kan viktorianska stilar vara extremt detaljerade och utsmyckade. Toalettbord är ofta antingen rektangulära eller njurformad. Sovrum toalettbord finns i mörka eller ljusa färger i material som innehåller lövträd, plast, faux trä, laminat och även spegel kakel.

Ett sovrum sminkbord med hela sin yta täckt av speglar tenderar att återspegla de övriga möbler och bitar accent i rummet. Denna typ av fåfänga bord har en glamorös stil som också har fördelen att blanda väl med nästan vilken färg som helst på sovrumsmöbler. Medan vissa speglade toalettbord för sovrum har främst en rätlinjig struktur, andra böjda i sin design.

Laminat eller faux trä toalettbord för sovrum kan vara ett ekonomiskt val. Medan faux trä tabeller har vanligtvis en kornig konsistens att se ut som ädelträ, laminat sorter tenderar att vara smidig. Laminatsovrums fåfänglighet kan vara i vit, svart eller annan neutral färg. Både laminat och faux trä toalettbord är ofta rätlinjig i design och kan presentera lådor på vardera sidan av mittområdet.

Plast är vanligtvis den billigaste typen av fåfänga bord, men det är oftast bara gjort för barn. Denna typ av sovrum sminkbord är ofta i en levande färgkombination som rosa och grönt. Bordet är barnhöjd och matchande avföring eller sätet kan har ett förvaringsfack.

Hardwood sovrum toalettbord är oftast den mest eleganta och dyra slag. Ek, lönn, körsbär eller andra populära träslag används ofta för denna typ av rum toalettbord. Traditionella stilar kan funktionen mässing låda drar, medan mer moderna stilar kan ha silvertonade skåp handtag eller knoppar. Sätena som säljs med lövträd sovrum toalettbord kan vara elegant vadderad för komfort.

Njurformade toalettbord för sovrum kan vara i många stilar, men de ses ofta i flera romantiska mönster. Dessa sovrum toalettbord kan funktionen blommiga tryckta kjolar som passar runt kanten på bordet och hänger ner i ett samlat sätt rätt till golvet. Tabellerna är ofta antingen mörk eller vit-målat trä. Om en romantisk eller viktoriansk typ av sovrummet toalettbord är rektangulär istället för böjd design, är det troligt att funktionen en oval eller rund center spegel.