Hur väljer jag det bästa Running Underkläder?

April 5

Den bästa kör underkläder blir tättslutande och andas. Det är viktigt att välja plagg som inte har skrymmande eller överdrivna sömmar som kan orsaka obehag under löpning, och kör underkläder måste vara lätt. Ett av de primära målen för en sådan underkläder är att hålla användaren torr och bekväm under alla förhållanden, så syntetiska material används ofta för att göra underkläder; detta material är andas, lätta och hållbara. Var noga med att göra lite forskning för att ta reda på gemensamma priser för sådana underkläder så du vet vad som väntar när du går och handlar.

Fukttransporterande kör underkläder kommer att hålla fukten från att bygga upp på huden. Den svett och fukt på huden kommer att dras bort genom tyget, vilket gör att huden sval och torr. I kallare väder, kommer detta andas typ av kör underkläder hjälper kroppen att behålla värmen också. Välj andas underkläder som är lätta och bekväma. De material som används för sådan underkläder kan innefatta Lycra, polypropen, eller vissa typer av polyester. Priserna kommer att variera beroende på material och design, så se till att göra en del efterforskningar för att ta reda på vilka material som fungerar bäst för dig.

Sömmar kan vara problematiskt på att driva underkläder, även om de är i de flesta fall nödvändigt att tillhandahålla en tät passning. Var noga sömmarna är inte på platser som kommer att leda till skav under löpning. Sömmarna ska vara stark, men om de är överbyggd, kan de hamna irritera huden under repetitiva rörelser. Inspektera underkläder ta reda på var sömmarna kommer hamna placerade på din kropp och försöka göra ett beslut om huruvida de kommer att hamna irriterande huden. Var uppmärksam på linn också, eftersom detta är en vanlig källa till irritation. Bandet bör vara åtsittande, men materialen ska vara mjuk nog att hudirritation inte kommer att inträffa.

Luft bör kunna nå kroppen genom att köra underkläder för att hålla huden torr och sval. Tunna material såsom Lycra, spandex och polyester kan låta detta hända. Luftflödet kommer att förhindra svett uppbyggnad som annars kan leda till irritation. Lättare vikt plagg kommer att ha mindre tendens till gäng upp under repetitiva rörelser också, vilket innebär att löparen förblir svalt, torrt och bekvämt under hela perioden av löpning.

  • Många löpare bära underkläder och andra kläder tillverkade av tyg som transporterar bort svett från kroppen.
  • En rinnande behå.