Hur väljer jag det bästa Phlebotomist Chair?

September 18

Phlebotomist stolar är utformade med ett specifikt syfte i åtanke - för att göra det lättare för en läkare eller sjuksköterska att dra blod från en patient. Med detta i åtanke, finns det flera saker som du kan tänka på när du väljer en, börjar med att plocka en stol som kommer att rymma de flesta patienter och även kommer att bekvämt passa in i rummet där den ska förvaras. En annan detalj att tänka på är materialet i stolen, vilket bör vara både bekvämt och lätt att rengöra. Dessutom, de funktioner som definierar den typiska phlebotomist stol, såsom ett armstöd som lyfter lätt, bör beaktas.

En av de viktigaste egenskaperna hos den ideala phlebotomist stolen är dess storlek, eftersom det måste kunna passa ett intervall av patientstorlekar för att säkerställa komfort medan blod som ritas. Vissa stolar är justerbara så att du kan göra dem lite längre eller kortare för att passa alla, från barn till Taller vuxna. Samtidigt bör blod ritning stol du väljer passar bra in i den utsedda rummet, så en alltför stor stol kanske inte fungerar. Du kommer sannolikt kommer att vilja se till att du enkelt kan gå runt stolen när den är på plats, så att du lättare kan komma åt patienten. Detta innebär att du kanske vill överväga hur mycket utrymme du har och hur många stolar som du behöver för att passa in i det utrymmet innan du väljer en stol baserad på storlek.

Du kanske också vill uppmärksamma materialet i phlebotomist stolen. Det ska vara bekvämt nog för patienter att använda så länge som det behövs; medan detta inte kan vara lång, kan åtminstone lite av stoppning i sätet göra ännu en kort vistelse mer bekväm. Samtidigt bör det vara lätt att rengöra, eftersom du kommer att behöva sterilisera den efter varje användning. Av denna anledning bör du se till att du kan bara torka ner det med rengöringsmedel, och att ytan inte tar lång tid att torka efter varje rengöring. En extra val du kan ha är färgen på phlebotomist stolen; en neutral färg som matchar resten av rummet utan störande patienter och personal kan fungera bäst, men en touch av färg kan hjälpa till att lyfta patientens humör.

Storlek och färg åt sidan, funktionerna i phlebotomist stol du väljer kan göra stor skillnad i hur tillfredsställande köpet slutligen är. Huvud nödvändighet är armstödet som skulle komma med varje stol, eftersom det är där en patient kommer att vila sin arm under bloddragningen. Armstödet bör vara lätt och kunna fälla upp så att patienter kan komma in i och ur stolen utan svårighet. Vissa stolar har ytterligare alternativ, såsom ett fäste för en intravenös (IV) stolpe eller ett armstöd för armen som inte används i blodet oavgjort.

  • En phlebotomist stol används när en person har blod dras.
  • En phlebotomist kan dra blod från många olika typer av människor hela dagen.