Hur blir jag en struktur Drafter?

August 30

Strukturella projektörer skapar tekniska ritningar som används i byggandet av broar, byggnader och andra konstruktioner. Du måste ha starka konstnärliga och analytisk-tänkande, samt matematiska och data förmåga att bli en strukturell drafter. Minimi utbildning som krävs för detta yrke är en Associate of Applied Science examen med särskild utbildning i datorstödd utformning och design. När du blir en strukturell drafter, kan sysselsättningen finns i många olika branscher, bland annat konstruktion, tillverkning och arkitektur. Dessa yrkesgrupper bringar vanligtvis sin tid att förbereda konstruktionsritningar från tekniska specifikationer, skisser och matematiska beräkningar.

För att bli en strukturell drafter, måste du ha utmärkta analytisk-tänkande för att producera detaljerade konstruktionsritningar från komplexa matematiska beräkningar. Du bör också ha ett visst mått av konstnärlig förmåga att skapa väl dragna planer från skisser och anteckningar. Det behövs Utmärkt matematiska förmåga att beräkna och rita exakta mått olika strukturella komponenter. Dessa yrkesgrupper är starkt beroende av många olika datorprogram och goda kunskaper om datorer är viktigt. Du måste också ha god kommunikativ förmåga och kunna arbeta självständigt eller som del av ett team.

En associateâ € s examen i tillämpad vetenskap vanligen krävs för att bli en strukturell drafter, även om vissa arbetsgivare kanske föredrar en bachelorâ € s examen i teknisk design och strukturell utformning. Varje college utbildning bör inkludera utbildning i användningen av datorstödd utformning och design utrustning. Kurser i avancerad matematik och arkitektoniska terminologi kommer också att vara till hjälp för denna karriär. Även om det inte krävs, kan professionell certifiering inom detta område ofta ge dig en betydande hyra fördel framför andra arbetssökande. Den amerikanska Design Drafting Association erbjuder en internationellt erkänd, professionell certifiering för att visa potentiella arbetsgivare att dina kunskaper och färdigheter är up-to-date med dagens teknik och metoder.

Strukturella projektörer arbetar inom många olika branscher, bland annat teknik och arkitektur. De producerar konstruktionsritningar för broar, byggnader och järnvägar, samt tillverknings- och processanläggningar. Många av dessa yrkesgrupper arbetar i utbildnings- och forskningsinstitutioner, medan andra är anställda av konsultfirmor. Sysselsättningen kan också hittas med olika myndigheter, såsom transport och offentliga arbeten avdelningar.

När du blir en strukturell drafter, kommer du tillbringar merparten av din tid som producerar detaljerade ritningar av befintliga och föreslagna strukturerna. Du kommer förmodligen att använda datorstödd utformning utrustning för att producera många av dessa ritningar. En viss tid kommer också att spend mötet med andra yrkesgrupper som ingenjörer och byggentreprenörer. Förutom att producera konstruktionsritningar, kommer du även skapa flödesscheman, beräkna material, och förbereda kostnadsberäkningar. Du kan också uppmanas att analysera eller simulera potentiella konstruktionsfel.

  • Strukturella projektörer producerar ofta tekniska ritningar för broar.
  • Många strukturella projektörer använt datorstödd utformning programvara för att utarbeta de mönster.