Vad är en elektrisk Juicer?

July 4

En elektrisk juicepress använder en kraftkälla för att driva maskiner som kommer att skära upp, slipa och mäsk frukt och / eller grönsaker för att skapa juice. Juice från en elektrisk juicepress kan vara en uppenbarelse för dem whoa € ve alltid köpt koncentrerad juice eftersom smaker kan vara färska och intensiv. Inte alla elektriska juicers skapade lika, och de kan variera i pris från under $ 100 $ (USD) till en bra bit över detta belopp. Mestadels, speglar pris de olika typerna av juicers tillgängliga.

Vissa typer av elektrisk juicepress är bara enda syfte. Populärast av vetegräs har lett till folk köper juicers som är utformade enbart för att producera vete gräs. En annan vanlig singel-ändamål elektrisk juicepress extraherar bara citrusjuice. Många människor föredrar att använda juicers som kan saft en mängd frukt och grönsaker i stället, och dessa kan kallas multi-purpose juicers.

Dessa praktiska maskiner klassificeras också förresten att de arbetar. Det finns tre vanliga typer av juicers, som kallas centrifugal, sönder och finfördelning. Att veta hur varje typ s juice utan avbrott systemet fungerar kan hjälpa till att informera peopleâ € s val om vad man ska köpa.

Radial juicers är vanligtvis den minst dyra. De har en snurr korg som slipar upp frukten, skapa massa. De kan producera en del massa med juice eller det kan vara kvar i juicetillverkning enheten, och kräver rengöring. Juice görs med denna typ kan vara något skummande, vilket kan vara ett bekymmer. Radial Juicers också inte tenderar att arbeta med vissa typer av gröna grönsaker.

Masticering juicers köra långsammare, och faktiskt i juice, är mer önskvärt en långsammare dator som körs eftersom det ger mindre skummande juice. Dessa juicers fungerar genom slipning av maten till en massa. De kan vara mer effektiva på att få saften ur livsmedel än centrifugal typer, men liksom centrifugal juicers de också donâ € t arbete med vissa lummiga gröna grönsaker.

Slutligen tvåväxlade eller finfördelning juicers fungerar den långsammaste och slipa mat mellan två växlar. De är de bästa mångsidiga elektriska juicers men också oftast den dyraste. Personer som använder sina juicers hela tiden för en massa olika frukt och veggie juice kanske vill att allvarligt överväga tvåväxlade elektrisk juicepress, eftersom de i allmänhet anses överlägsen andra typer.

Det finns många märken av elektriska juicers tillgängliga, men innan de köper någon av dem, kanske folk vill räkna ut hur de vill använda sin juicepress. En centrifugal typ kan vara bra för att göra saft ett par dagar i veckan med mjukare frukter. Det är möjligt att hitta några av de dyrare elektrisk juicepress typer som används. Många människor sluta använda juicers efter några månader och sälja dem. Kontrollera lokala tidningar, platser som Craigslist, och möjligen ebay för begagnade juicers.

  • Juicer kan ofta användas för att extrahera vätska från växter, såsom vetegräs.
  • Många olika grönsaker kan användas i en juicepress.
  • Elektriska juicers är köksmaskiner som utvinner juice från grönsaker och frukter.
  • Sex uns av ren fruktjuice räknas som en portion av frukt.