Vad är en Nanny prövning?

July 5

En barnflicka prövning är en typ av sökning som syftar till att avslöja kriminella historia av en barnflicka som en förälder kan hyra för att ge vård för sina barn. Ofta utförs via en onlinetjänst, gör en säkerhetsprövning föräldrar att se till att en potentiell nanny inte dölja någonting de skulle vilja veta innan du anlitar henne. Till exempel, är en del av en barnflicka prövning ett kriminalregister sökning. Denna typ av sökning kontrollerar läns domböcker för förseelser eller grova brott som begås av en potentiell nanny. Med denna information lättillgänglig, kan föräldrarna undvika att anställa en barnflicka som begått brott i det förflutna.

En annan viktig del av en barnflicka prövning är ett barn övergrepp clearance. Denna kontroll letar efter en historia av bevisad eller misstänkt barnmisshandel. Detta är en av de viktigaste delarna av en barnflicka prövning, som en person som har missbrukat ett barn i det förflutna kan vara benägna att göra det en gång till. Nanny bakgrundskontroller kan också inkludera sexuella rovdjur listor. Sådana listor låter föräldrar upptäcker om en potentiell nanny har dömts för ett sexualbrott, även om händelsen inte innebar ett barn.

En nanny prövning kan också innefatta en drivande rekordökning. Denna typ av kontroll ger föräldrar möjlighet att se om en barnflicka kandidat har en historia av osäkra körning. Till exempel, om en barnflicka har fått mycket fortkörning biljetter, föräldrar kanske inte att hon kör sina barn runt staden. Likaså ger en drivande post check föräldrarna möjlighet att ta reda på om en barnflicka har dömts för rattfylleri och om hennes körkort har dragits in eller inte. Beroende på vilken tjänst som används för en barnflicka prövning, kan andra typer av poster kontrolleras också.

En bra nanny prövning bör söka poster från samtliga län barnflicka har bott i under de senaste åren. I vissa fall är det en bra idé att söka andra stater också. Till exempel, om en barnflicka flyttade till föräldrarnas tillstånd från en annan plats, kommer de vill kontrollera sin tidigare bosättningslandet.

På de flesta ställen är det inte lagligt att göra en bakgrund sökning på en barnflicka utan hennes tillåtelse. I Förenta Staterna, till exempel, föräldrar måste erhålla en signatur ge dem tillåtelse att utföra en bakgrundsökning. De behöver barnflicka s personnummer samt. Andra länder kan ha liknande lagar.

  • En nanny prövning kan visa hur framgångsrika de var svåra barn.
  • Många föräldrar göra en säkerhetsprövning på en potentiell nanny.
  • Nanny bakgrundskontroller kan ge föräldrarna en aning om hur barnflickan skulle hantera ett barns känsloutbrott.
  • En nanny prövning kan avslöja en potentiell nanny har flera fortkörning biljetter.
  • Om en nanny flyttade till föräldrarnas tillstånd från en annan plats, kommer de vill kontrollera sin tidigare bosättningslandet.