Vem är Heath Ledger?

November 27

Heath Ledger, född i Australien, blev en amerikansk kändis, en skådespelare som snabbt erhålls hjärtekrossare status. Fläktar och kära var chockade att lära av hans tidiga död i januari 2008. Ledger gav väldigt trovärdiga föreställningar, och vann en utmärkelse för sin kontroversiella roll i Brokeback Mountain. Han är också känd för filmer som The Patriot, A Knightâ € s Tale, och Tio saker jag hatar om dig.

Heath Ledger spelade i ett nytt Batman-film, The Dark Knight, som ännu inte släppts vid tidpunkten för sin död. Heath Ledger spelar Batmanâ € s mångårige nemesis, Jokern. De som arbetade med honom beundrade hans prestation, och tänkte en hel del av mannen själv.

Mel Gibson, en karl Aussie och skådespelare som arbetat med Heath Ledger i The Patriot, gav ett offentligt uttalande om sin sorg över tragedin. Ledger spelade Gibsonâ € s son i filmen och de två gav mycket rörliga föreställningar. Ledger var en mångsidig skådespelare, ger sitt allt i gripande och humoristiska roller.

Heath Ledger didnâ € t sinne gå ut på en lem att ta roller som skulle kunna ses som kontroversiellt, inklusive Brokeback Mountain roll. Rykten angående hans sexualitet, eventuell droganvändning, och oro för att han kan ha tagit sitt eget liv, sannolikt kommer att fortsätta. Många fans visar lite oro över sådana rykten eller andra skvaller. De uppskattar Heath Ledger för hans talang och hans öppenhet.

Det fanns en del kontroverser kring död Heath Ledger i fråga om receptbelagda sömntabletter han sagt att ta. Några spekulerade i att han tog sitt eget liv genom att överdosera. Andra hävdade att det var oavsiktlig överdos, kombinationen av sömntabletter och lunginflammation som leder till dödliga andningssvårigheter. Risken för en sådan händelse är större om man använder mer än den rekommenderade dosen av sömnmedicinering. Itâ € s sagts att Ledger hade utvecklat en tolerans mot droger, vilket kan ha lett honom att ta mer.

Heath Ledger föddes i Perth, Australien den 4 april 1979. Han avled 22 jan 2008, i New York. Han lämnar efter sig en två år gamla dotter, Matilda. Heath Ledger kommer att missas hårt av familj och vänner samt av hans många fans.

  • Heath Ledger hade huvudrollen i filmen "Brokeback Mountain".
  • Hälsa Ledger föddes i Australien.