Hur att ta en semester på en budget

February 3

Det har aldrig funnits en bättre tid att spara pengar på din semester än just nu. Ekonomin har satt press på hushållens utgifter och har tvingat de flesta företag i resebranschen att erbjuda stora besparingar på hyrbilar, flyg, hotell och paketresor. Det är inte svårt att spara en bunt på din nästa resa genom att följa dessa enkla steg:

 • Resor lågsäsongen: Självklart kommer att ta en resa till Disney World vid påsk vara dyrare än att gå i september när barnen är tillbaka i skolan. Ta reda på vad är toppen och lågtrafik säsonger för önskad destination och resa så nära lågsäsongen som möjligt för att få din bästa erbjudandena.
 • Ta med en grupp: Ofta planerar en resa till någon avlägsen exotisk plats kan vara billig eller tom gratis för dig om du tar med en grupp. Många företag kommer att ge dig den 10: e resan gratis om du bokar 9. Så ringa dina vänner, planera en gruppresa, och spara.
 • Ät stora måltider vid lunch: Gör lunch din stora måltid och ha ett mellanmål för middag, kan detta spara hundratals dollar över hela din resa, eftersom de flesta restauranger erbjuder ett mycket billigare lunchmeny.
 • Registrera med flygbolag och reseföretag: Komma på e-postlistan för de flesta flygbolag och reseföretag ger dig tillgång till alla sina rabatter och kuponger. Dessa rabatter och kuponger kommer att erbjuda dig några av de bästa erbjudandena runt på resor.
 • Packa lätt: De flesta flygbolag nu laddar du kontrollera ditt bagage. Dessa avgifter kan vara så hög som $ 50 per påse. Kontrollera flygbolag bagage politiken i förväg och se till att du funderar dessa avgifter inte bara när du bokar din flygresa, men när du packar för din resa. Ofta är en kabinväska räcker.
 • Boka din resa antingen mycket långt i förväg eller i sista minuten: För planerings personlighet, boka din resa 6 månader eller mer i förväg för att få en mycket bra kurs på din resa och ändå ha 100% kontroll över plats, tider, dagar och så vidare.

  Men om du verkligen vill ha de bästa erbjudanden och är villiga att vara flexibla, boka din resa i sista minuten. De flesta reseföretag kommer praktiskt taget ge bort resor för att fylla platserna och rum. Du måste vara lite äventyrlig och ha ett öppet sinne när dina val kommer att vara mer begränsad när du bokar sista minuten.
 • Viktigast arbetar med en ansedd resebyrå: Även om erbjudanden på nätet kan vara bra ibland, har studier visat att en resebyrå kan erbjuda eller ens slå samma erbjudanden. Dessutom får du expertkunskaper om resor, bokning, och kanske till och med flygbolaget eller hotellet du kan överväga.

  Denna kunskap kan vara ovärderlig för dig. Det finns också en expert redo att svara på frågor eller hjälpa dig om du har ett problem. Mer information, bättre service, till ett billigare pris - nu det är vad man kan kalla värde!