Vad är ett kylskåp reningsverk?

May 6

Ett kylskåp reningsverk kan vara en av två typer av luftrenare konstruerade för användning i kylskåp. Ett kylskåp renare, beroende på typ, antingen installeras direkt i kylskåpet eller helt enkelt ställa in i den. En typ av kylskåpet reningsverk är att luften inne i kylskåpet, medan den andra är för vatten än rinner genom den, antingen för en automatisk ismaskin eller en in-the-dörr is och vatten dispenser.

Ett kylskåp reningsverk avsett för vatten liknar de vattenrenare installerade på kranar. Vattnet som passerar genom vattenlinjen för att leverera antingen ismaskinen eller vattenberedare, eller båda, passerar genom ett filter installeras direkt i utmatningsenheten. Ett kylskåp vattenrenare är avsedda att filtrera bort kemikalier och metaller som kan vara närvarande i vattenkällan, vara det län, stad, eller brunnsvatten. Många nyare modell kylskåp kommer med en vattenrenare inbyggd, men kylskåp luftrenare kan också köpas och installeras i de flesta befintliga automater. Många hävdar att de märker en skillnad och förbättrad smak i deras kylda drycker när renat vatten i deras is.

På samma sätt är ett kylskåp renare avsedd att rena luften i ett kylskåp också sagt att förbättra smak och färskhet av kylda livsmedel. En luftrenare för kylskåpet är kompakt och designad för att stå ensam, drift av av batteri och ställa direkt i kylen. Ett kylskåp luftrenare körs regelbundet och filtrerar lukt och bakterier ur luften inuti kylskåpet. Syftet med en luftrenare för kylskåpet är inte bara att ta bort lukter och bakterier, men också att bidra till att undanröja en del av de kemikalier i bekämpningsmedel som använts på råvaror.

Oavsett vilken typ av kylskåp reningsverk du kan vara på marknaden för, bör du först kontrollera prestanda hävdar tillverkaren erbjuder. Vissa vattenrenare kan inte filtrera en specifik kemisk, metall eller sediment du är särskilt bekymrad, och en luftrenare är inte utformad för att orsaka livsmedel för att sträcka sig utanför sina utgångsdatum. Kostnader för någon typ av kylskåp reningsverk varierar, med vattenrenare är dyrare. En apparat återförsäljare eller hem förbättring butik kommer att ha mer information om priser och specifika produkter.

  • Luftrenare kan användas för att rena luften inuti ett kylskåp och förbättra smaken av livsmedel som lagras inuti.
  • Ett kylskåp reningsverk kan ta bort en del av de kemikalier från bekämpningsmedel finns på råvaror.
  • Ett kylskåp luftrenare avlägsnar lukt och bakterier från luften inuti ett kylskåp.