Organisera en Walk-In

November 11

Jag kunde inte stå min garderob längre. Jag kände mig som jag gick in i en fängelsehåla och att jag aldrig skulle komma undan. Det var en mardröm, och jag kände att jag inte skulle vakna. Sägas att jag hatade min klädkammare. Jag visste att jag var tvungen att göra något, och att något var att organisera min garderob. Att inte ha mycket pengar för att få det roliga organisera saker som jag har sett i hela jag bestämde att bli kreativ. Jag visste att det fanns en viss fördel att ha och organiserad klädkammare som effektiviteten och funktionellt utrymme.

Jag började min bedömning vad jag hade i min garderob och vad skulle göra det bättre. Jag visste att jag behövde hyllor. Jag hade en del, men det var inte tillräckligt. Med penna och papper skrev jag ner vad några av de saker som jag behövde för att kunna utföra mitt mål att ha en funktionell klädkammare. Det var mer hyllutrymme behövs. Mina galgar matchade inte medan detta inte lägga till att vara funktionellt jag visste att ha matchande galgar skulle bidra till att göra min garderob verkar mindre rörigt. Också behövde var någon typ av behållare för att hålla de olika tillbehören. Jag drar sedan en liten karta över garderoben och skriva där hyllorna kommer att vara, och där jag kommer att vara att placera de olika artiklar i garderoben. Efter att ha tittat runt huset fann jag att jag hade en massa olika korgar som jag kunde använda för mina tillbehör, noterade jag också att jag hade en bokhylla som skulle kunna användas för hyllor i garderoben.

Efter itu med de ovanstående frågor är det dags att börja. Jag tyckte att avsätta en hel dag för att åstadkomma organiseringen av garderoben höll mig från att bli frustrerad. Detta måste göras innan du tar dagen att organisera. Att vilja ha allt klart så att det inte sakta ner mig på dagen som jag har avsatts för att organisera garderoben jag köpa de nödvändiga sakerna innan handen.

Nu är det dags att städa och organisera. Jag har tidigare planerat en hel dag för denna verksamhet. Först tog jag bort allt från garderoben. Det är alltid lättare att börja med en ren garderob. Efter allt har tagits bort från garderoben jag tar sig tid att städa garderoben, detta inkluderar tvätt hyllorna och dammsuga golvet. Jag flyttar bokhylla in i garderoben tillsammans med korgarna. Garderoben är klar.

Att gå igenom mina klädesplagg och olika tillbehör jag börjar göra tre olika högar:

  • artiklar för att hålla
  • artiklar att donera
  • artiklar för att kasta ut.
  • Jag har en regel, om jag inte har slitna objektet under det senaste året jag behöver bli av med den.

    Från och med mina tillbehör Jag börjar genom att placera mina hattar och plånböcker på hyllorna, följt av att placera bälten och andra små tillbehör såsom halsdukar, klockor och smycken i korgarna och placera dem på hyllorna. Skorna är också placerade på hyllorna, grupperade efter typ av skor. De finskor placeras tillsammans, då varje dag skor och sist är de gymnastikskor.

    De kläder artiklar komma härnäst. Jag tar och hänga alla mina skjortor och blusar tillsammans samla dem efter färg. Jag upprepar detta med klänningar, kjolar, kostymer, etc.

    Jag älskar min färdiga organiserade klädkammare. Ingen mer frustration med att försöka hitta rätt klädesplagg sin rätt där det ska vara.