Hur väljer jag det bästa morot Chips?

April 11

Morot chips är ett alternativ till stekt potatis versioner, och de kan köpas från restauranger eller gjort hemma. Den hälsosamma sättet att göra denna sida skålen är att baka morötterna med salt i ugnen. Ett annat sätt att laga morotschips är att steka dem med lite olivolja. Om du planerar att göra skålen hemma, kan du spara tid genom att köpa råa morötter som redan skurna i önskade former som du vill. Oavsett vilken morot chips du väljer, bör du ha i åtanke att lägga till vissa smaktillsatser kan minska den totala hälsofaktor denna speciella typ av mellanmål.

Friskare snacks består ofta av grönsaker, men vissa människor tycker råa versioner vara tråkiga. Morot chips är en annan twist på grönsaker, och de är i allmänhet friskare än potatis versioner på grund av hur de är kokta. Denna morot maträtt är relativt lätt att göra hemma, så du kanske vill välja denna väg över kommersiella versioner för att spara pengar.

Det bästa sättet att göra morotschips är att baka dem i ugnen i stället för att steka dem. Salt brukar läggas till markerna, men du kan också lägga till en skvätt peppar och lite olivolja om du vill. Gräddningstiden varierar beroende på hur många morötter du lagar mat, men det kan ta upp till en timme. Steka morötter är ett annat sätt att göra markerna, men du kommer att vilja se till att du använder olivolja i stället för en grönsak version eftersom det är friskare.

Hemlagad morotschips är relativt lätt att göra hemma så länge du har rätt skär grönsakerna. Tunna skivor av morötter fungerar bäst eftersom de laga snabbare, men det finns fortfarande variationer i termer av längd och bredd av flisen. För att spara tid, kan du överväga att köpa färdigskurna morötter från din livsmedelsbutik producera avsnitt. De bästa som skärs i runda skivor - använd inte baby morötter för att de är för tjocka.

Kryddor, såsom ranch dressing, serveras ofta med morotschips på restauranger. Även sådana sidor kan komplettera smaken av grönsaker, kommer de sannolikt att minska näringsvärdet i snack. Det är bäst att undvika kryddor och istället lägga till en skvätt salt eller peppar till markerna efter behov. Kvalitet morotschips aldrig serveras med kryddor ovanpå dem eftersom detta minskar matens krispighet.

  • Morötter.