Vad är en kudde formulär?

February 27

En kudde formulär en avtäckt, eller helt enkelt täckt, kudde används i heminredning och hantverk projekt. Dekorativa luckor kan köpas eller göras för att passa över kudde former. En kudde formen kallas också en kudde insats och många olika storlekar, former och typer av skär är tillgängliga idag. Det kan vara små och tänkt att täckas med tyg att accent en stol eller det kan vara stor för att täcka och använda som en kudde golv.

Pillow former kan göras av skum eller fyllda med polyester eller nedåt. Down är de fina-textur fjädrar av vattenfåglar sådana och gäss och ankor, medan polyester och skum är syntetiska material. En ned fyllda kudden formen är ofta dyrare än skummet eller polyester fyllda typen, men ner anses vara varmare och mer bekväm. Nackdelen med ned är att vissa människor är allergiska mot det. Polyester fyllda och skum kudde former är lättare i vikt än ner fyllda ettor och tenderar att vara lätt att hitta och billigt.

Andra typer av fyllningar för kudde former innefattar miljövänliga material. Till exempel är återvunnen plast soda flaskor som fyllnadsmaterial för vissa täcken och kudde skär. Dessa miljövänliga kudde former skulle vara perfekt för projekt som använder miljövänliga tyger. Miljövänliga eller miljövänliga tyger tillverkas med skyddet av miljön i åtanke.

Det fina kudde former, eller kudde skär, är att det finns så många olika typer av omslag för att placera dem i. Tyg kvarleva från gardiner, överdragsklädsel, dukar och andra mjuka möbler kan användas på kudde former för att skapa ett enhetligt utseende i hemmet. Många konsthantverkare skapar broderade eller nål-pekade mönstrade toppar för kudde former. Vanligtvis är en enfärgad väv som används för stöd av sydda kudden formuläret. Needle och broderier finns två typer av hantverk som involverar sömmar konstruktioner med hjälp färgglada garn eller tråd.

Den mest populära formen av kudde formen är kvadraten, men andra former, såsom runda och hjärta finns. Bolster eller långa cylindriska kuddar är populär typ av kudde form för klädsel tygklädsel. Dynor kan läggas till soffor eller vilstolar.

En schäslong är en sits som sträcks ut som en spjälsäng. Det kan vara backless eller har en baksida på den. Bolster kuddar kan också accent armless soffor eftersom de kan fungera som armstöd. Neck rullar är kasta kuddar som ser ut som mindre versioner av bolster. En nackrulle kudde formen kan vara täckt med lyxiga tyger och användas som accent kuddar på en säng.